Intr-o era a gadgeturilor complicate, Bury lanseaza un car kit simplu, pentru convorbiri nelimitate in mod hands free in timp ce conduci. Easy Touch pe numele sau, acesta este singurul car kit portabil din gama Bury, care se poate prinde de parasolar.

Sistemul sau de prindere il face atat de flexibil, incat dispozitivul poate fi instalat si dezinstalat oricand din masina, reducat astfel riscul ca vreun hot sa-ti sparga masina, tentat de obiectele dinauntru.

De dimensiunile unei carti de vizita si cu un design elegant si compact, car kit-ul Bury Easy Touch are taste iluminate pentru controlul apelurilor si al volumului. Pentru apelare, poti folosi si etichetele vocale memorate in telefonul mobil.

Bury Easy Touch asigura comunicarea in siguranta a tuturor soferilor care doresc sa conduca masina si sa vorbeasca la telefonul mobil in acelasi timp.

Modelul poate fi gasit pe www.store.falcon.ro si in toate showroom-urile Falcon la pretul de 299 LEI. Pentru detalii suplimentare accesati http://tinyurl.com/5vxaug3

Despre Bury
Bury este unul dintre cei mai mari producatori de sisteme car kit din lume, cu sediul in Löhne – Germania. Compania detine experienta in domeniu de peste 12 ani, primul sistem car kit fiind produs in anul 1995.

Bury s-a remarcat pe plan mondial ca fiind unul din marii furnizori de produse OEM pentru producatorii auto Volkswagen, Mazda, Toyota, Opel etc., dar si pentru operatorii GSM Vodafone, T-Mobile, Orange si Telstra din Australia. In 2007, compania Bury a vandut carkit-ul cu numarul 7 milioane.

Despre Falcon
Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 14 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.

Sursa: Falcon Electronics Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii