Week-end cu sesiuni de test drive şi concursuri.
Pentru orice BMW cumpărat, compania acordă un voucher de 500 euro.

Cluj: Autotransilvania, distribuitor autorizat BMW şi reparator MINI, parte a reţelei de dealeri Automobile Bavaria, aniversează zece ani de prezenţă pe piaţa auto din Transilvania printr-un eveniment special, care se desfăşoară în acest week-end la showroom-ul din Strada Avram Iancu, nr. 396-398, în localitatea Floreşti. Astfel, clienţii mărcii, personalităţi publice şi cei pasionaţi de maşinile BMW se vor putea bucura, în perioada 26-27 noiembrie, între orele 10-18, de sesiuni de test drive, concursuri şi alte surprize. Mai mult, Autotransilvania acordă şi un voucher de 500 de euro, care poate fi folosit pentru achiziţia de accesorii, la fiecare autoturism nou BMW cumpărat.

De-a lungul unui deceniu, compania a livrat 1.514 de autoturisme BMW. Acest lucru înseamnă mai mult decât toate maşinile noi înmatriculate în tot judeţul Cluj în acest an. „În cei zece ani de activitate, am reuşit să ajungem la o cifră importantă de vânzări şi ne-am descurcat excelent şi în ceea ce priveşte partea de service, pentru că în această perioadă am servisat în total 13.243 de autoturisme,” a declarat Roxana Groza, director Autotransilvania. „Am reuşit acest lucru prin permanenta îmbunătăţire în cei zece ani a  serviciilor de vânzare şi post-vânzare oferite, satisfacţia clientului fiind pentru noi cel mai important indicator,” a mai declarat Groza.

Compania s-a bucurat în acest an de o majorare a vânzărilor, în condiţiile în care vânzările de maşini noi au scăzut la nivel naţional. „Vânzările noastre au crescut cu 31% la finalul primelor zece luni din acest an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în condiţiile în care piaţa de maşini noi a scăzut cu 10% la nivel naţional. Cele mai căutate modele au fost BMW X6, X1 şi X5,” a mai spus reprezentantul Autotransilvania. „Pentru anul 2012, ne aşteptăm la o evoluţie cel puţin la fel de bună a companiei, atât pentru centrul din Cluj, cât şi pentru punctul de lucru din Târgu-Mureş,” a susţinut Groza.

Autotransilvania deţine câte un showroom BMW în judeţele Cluj şi Mureş, iar din 2010 a deschis şi un centru de service pentru marca MINI tot în judeţul Cluj. Compania face parte din reţeaua de dealeri Automobile Bavaria, grup care activează de 17 ani pe piaţa auto din România, timp în care şi-a consolidat reputaţia pentru serviciile excelente de vânzare şi post-vânzare pentru mărcile BMW, MINI şi Rolls-Royce. 

Sursa: Automobile Bavaria
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii