Dupa parteneriatele cu echipa engleza Arsenal din 2008 si Echipa Nationala a Frantei din 2010, Citroen isi reconfirma implicarea in lumea fotbalului international. In Franta, Citroen a demarat colaborari cu PSG si OM, in Austria cu echipa din Viena iar in Italia cu clubul Palermo. In 2010 Citroen a anuntat parteneriatul oficial cu Federatia Franceza de Fotbal si Echipa Frantei pentru 4 ani, un angajament indraznet pentru a lua parte la scrierea noii istorii a albastrilor in incercarea de a face fata provocarilor Campionatului European din 2012 si Cupei Mondiale din 2014. Citroen merge astazi si mai departe consolidandu-si legaturile cu lumea fotbalului si devenind partener cu doua cluburi emblematice din Ligue I – Paris Saint-Germain si Olympique Marseille. Prin semnarea parteneriatului cu Paris Saint-Germain pentru sezonul 2011-2012, Citroen doreste sa participe la  relansarea acestui club. In pauzele meciurilor din Liga I din Parc des Princes, mai multe vehicule Citroen C1 vor fi puse joc prin animatia Citroen Golden Barre. In acelasi timp Citroen semneaza un parteneriat pe doi ani cu un alt club legendar, Olympique Marseille.Incepand cu 16 noiembrie, jucatorii echipei vor consolida imaginea Marcii urcandu-se la volanul modelelor Citroen DS4 care le vor fi livrate!

Cu ocazia derby-ului Olympique Marseille - Paris Saint-Germain din 27 noiembrie, Citroen va concretiza acest dublu parteneriat intr-o maniera indrazneata, realizand doua Citroen DS3 unice in culorile fiecarui club! Citroen DS3 OM va fi pus la bataie pe pagina de Facebook Citroen Franta(www.facebook.com/Citroen.France) incepand cu 14 noiembrie, iar modelul PSG va fi disponibil cu ocazia meciului retur (aprilie 2012).

Citroen insoteste diverse cluburi si dincolo de granitele nationale. Traversand Canalul Manecii, Citroen isi consolideaza parteneriatul initiat in 2008 din prima liga engleza semnand un nou acord de 3 ani cu clubul londonez Gunners Arsenal FC.

In Sicilia, Citroen inaugureaza in premiera un parteneriat cu fotbalul italian devenind astfel pentru 2 ani furnizorul oficial al clubului Palermo Calcio, club de liga I. Citroen le ofera membrilor echipei posibilitatea de a conduce modele precum Citroen DS3, DS4 si C5 insa le pune la dispozitie si abonatilor oferte promotionale in exclusivitate la dealerii sicilieni!

In cele din urma, in inima Europei, la Viena in Austria, Citroen devine partener oficial al echipei FK Austria Viena, pentru 3 ani. Si acest angajament demonstreaza faptul ca Citroen este un partener inconturnabil in lumea fotbalului.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii