Modelele monovolum compacte şi station wagon de la Opel fac faţă cu uşurinţă și articolelor de Crăciun.
Sărbători fericite cu articole transportate în siguranţă.

Rüsselsheim. Crăciunul bate la uşă şi mulţi oameni se confruntă cu aceeaşi problemă în fiecare an: cum să transporte pomul de Crăciun acasă în condiţii bune. Deţinătorii de autovehicule Opel pot fi liniştiţi, deoarece modelele flexibile şi spaţioase oferite de producătorul din Rüsselsheim pot transporta cu uşurinţă articolele pentru sărbători. Există spaţiu suficient pentru copii şi cadouri.

Versiunile Sport Tourer ale modelelor Astra şi Insignia sau monovolumele compacte Meriva, Zafira şi Zafira Tourer pot transporta cu ușurință un brad sau un molid de dimensiuni mari. Având un volum maxim al portbagajului de 1.860 de litri, spaţiosul model Zafira Tourer este apt pentru cele mai dificile sarcini de transport. Furgonul flexibil şi compact de la Opel este perfect echipat pentru transportul brazilor de Crăciun. Datorită hayonului de dimensiuni mari şi pragului jos de încărcare, campionul flexibilităţii oferă acces ușor, facilitând încărcarea şi descărcarea obiectelor voluminoase. În plus, configuraţia flexibilă a scaunelor permite transportul simultan al pomului de Crăciun şi al pasagerilor.

Siguranţa încărcăturii pentru un Crăciun fericit
Ca regulă generală, este mai sigur să transportați bradul în interiorul autovehiculului decât pe portbagajul de acoperiş. În ambele cazuri, încărcătura trebuie să fie bine fixată, deoarece la o frânare s-ar putea transforma într-un proiectil periculos. Sistemul inteligent de management al spaţiului de încărcare de la Opel include inele de ancorare, plase şi bare separatoare ca dotări standard sau opţionale, în funcţie de model. Cu ajutorul acestora, şoferul poate fixa încărcătura, astfel încât ramurile bradului să nu-i afecteze vizibilitatea.

În Germania, de exemplu, peste jumătate din brazii vânduţi de Crăciun au o înălţime între 1,40 şi doi metri. Modelele monovolum compacte şi station wagon de la Opel pot transporta cu uşurinţă brazi de aceste dimensiuni. În cazul în care bradul este prea mare pentru interiorul autovehiculului, trebuie să se respecte legislaţia rutieră locală. Bradul nu trebuie să iasă din autovehicul. În multe ţări este interzis ca bradul să iasă din autovehicul în faţă, dar se permite să iasă în afară în spate pe o lungime de 1,5 metri.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii