Noul dealer şi reparator Opel este situat în Baia Mare.
ATP Exodus are o experienţă redutabilă pe piaţa auto românească şi internaţională.

Bucureşti/Baia Mare. Cu un istoric bogat în domeniul auto şi transporturi, grupul ATP a ales să includă în structura sa de business o marcă de volum cu prestigiu, recunoscută pentru fiabilitatea modelelor şi designul modern al gamei. Începând cu decembrie 2011, Baia Mare are un nou dealer Opel, ATP Exodus & AM.

Situat în complextul din Bd. Bucureşti, sediul include un showroom încăpător şi service dotat conform standardelor Opel. Dispus pe o suprafaţă de 400 mp, spaţiul de expunere va prezenta publicului cele mai noi modele ale mărcii. Gama Opel va fi completată în curând la showromuri de GTC Astra, Zafira Tourer şi noua generaţie Combo. Atât consilierii de vânzări, cât şi profesioniştii aftersales sunt pregătiţi pentru întâmpinarea primilor clienţi.

“Suntem încrezători că noul partener Opel va aduce încă o prezenţă profesionistă în reţeaua naţională şi ne bucurăm că anul aniversar pentru Opel, 2012, va fi întâmpinat de brand cu noi forţe”, a declarat Constantin Avromescu, Opel România Country Director.

“Introducerea mărcii Opel nu vine în cadrul grupului ATP Exodus ca urmare a unei idei grandioase, nici ca obiectiv principal de a înfrânge concurenţa. Ne concentrăm cu precădere asupra depăşirii propriilor limite, iar succesul este rezultatul unei întrebări puse în permanenţă: Cum să ne perfecţionăm ca să facem lucrurile mâine mai bine decât le-am făcut astăzi? Unul din răspunsuri este o dovadă vie: Opel! Credem că posibilitatea de a o comercializa va aduce cu siguranţă beneficii tuturor părţilor, dar în special clienţilor noştri”, a declarat Mircea Cirţ, Director General al Grupului ATP Exodus.

Grupul ATP Exodus are acoperire naţională, dar şi internaţională, cu 7 sucursale în Serbia şi Bulgaria. Înfiinţat în urmă cu 16 ani, ATP Exodus are în portofoliul de business importul şi distribuţia de piese de schimb pentru camioane, ca şi centre de vânzări şi service pentru automobile şi autocamioane.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii