Grupul Bosch intenţionează să construiască o unitate de producţie pentru sisteme de ştergere pentru parbriz lângă Belgrad, în Serbia. Până în anul 2019, investiţia este evaluată la 70 de milioane de euro. Lucrările de construcţie vor începe în prima parte a anului 2012, iar producţia în sine, la începutul anului 2013. 60 de angajaţi vor fi implicaţi iniţial în activităţile de producţie desfăşurate în uzina cu o suprafaţă de 22.000 m2. Până în anul 2019, numărul angajaţilor va creşte până la aproximativ 620 de persoane.

Noua fabrică va fi amplasată în municipiul Pecinci, la circa 25 de kilometri distanţă de Belgrad. Aceasta va face parte din divizia Bosch Electrical Drives, care produce sisteme de antrenare electrice pentru autovehicule, utilizate spre exemplu pentru scaune reglabile electric, trape acţionate electric, geamuri cu acţionare electrică şi componente ale ştergătoarelor. Divizia are 12 unităţi de producţie la nivel mondial şi un număr de 12.000 de angajaţi. Bosch consideră Serbia un bun punct de aprovizionare pentru Europa Centrală. 

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii