Showroom Citroen in Paris
CITROËN Romania si Generali, un actor de referinta in asigurarea auto din Romania, au incheiat la inceputul acestei luni un parteneriat exclusiv pentru a sprijini clientii Citroën in asigurarea autoturismelor oferindu-le acestora discounturi preferentiale la incheierea asigurarilor Casco si RCA, valabilitate extinsa, asistenta rutiera extinsa si alte numeroase beneficii. În cadrul parteneriatului dintre CITROËN Romania si Generali Romania, societatea de asigurari va oferi o reducere de 15% pentru asigurarea CASCO şi un discount de pana la 25% pentru polita RCA. Oferta este valabila atat pentru clientii care achizitioneaza un autoturism nou marca Citroën, cat si pentru posesorii de autovehicule Citroën cu vechimea de maxim 10 ani.

Totodata, posesorii de autoturisme CITROËN care au deja polite CASCO si RCA, ambele incheiata la Generali vor beneficia si de valabilitate a politei CASCO extinsa la toata Europa, pe perioada in care cele doua asigurari se suprapun. In plus, acestia vor beneficia de asistenta rutiera extinsa in Romania precum si in strainatate, asigurata de Generali, in intervalul in care polita CASCO este valabila.

Alte avantaje de care pot beneficia clientii CITROËN la incheierea unei polite CASCO sunt reparatiile fara aplicarea fransizei (in cazul in care valoarea daunelor depaseste suma de 500 de euro) sau cu fransiza diminuata cu 50% (in cazul in care valoarea reparatiilor este mai mica de 500 de euro).

Clientii marcii vor beneficia de aceste reduceri in reteaua CITROËN şi în agenţiile Generali Asigurări.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii