Bucuresti, 22 decembrie 2011 - Hyundai Auto Romania, importatorul marcii la nivel national, organizeaza in perioada 22-23 decembrie o actiune de premiere a posesorilor de autovehicule Hyundai din capitala. Pe parcursul celor doua zile, doua masini Hyundai Santa Fe inscriptionate cu sloganul campaniei “Cine spune ca Mos Craciun nu exista?” vor colinda Bucurestiul in cautarea posesorilor de autovehicule Hyundai.

Posesorilor intalniti in trafic le vor fi inmanate pe loc cadouri, constand in materiale promotionale marca Hyundai: mingi de fotbal, tricouri si brelocuri. In plus, participantii la aceasta actiune se pot inscrie la concursul online organizat de catre importator prin intermediul platformei Facebook, pe contul oficial al Hyundai Auto Romania. Marele premiu consta intr-un drive test de o saptamana cu noul model Hyundai i40.

Dragos Magdalina, Director Executiv al Hyundai Auto Romania a declarat: “Actiunea este una inedita la nivel local si demonstreaza atentia pe care o acordam clientilor Hyundai. Ne-am propus ca acestia sa se simta speciali cu ocazia Craciunului si sa ii surprindem intr-un mod cat mai placut. Speram sa se dovedeasca un succes, astfel incat ulterior sa o reluam la nivel national.”

Informatii suplimentare despre actiunea Hyundai si regulamentul concursului pot fi consultate pe contul oficial de Facebook al Hyundai Auto Romania.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii