La aniversarea a 75 de ani de la debutul clasei compacte a Opel, un model Kadett B îşi va recăpăta strălucirea de odinioară, restaurat de un pasionat.

Viorel Burcea este proprietarul şi restauratorului modelului Opel Super Six produs în 1938, iar munca la acestă maşină, care a durat aproape doi ani, a presupus dezasamblarea ei completă, restaurarea fiecărei piese ruginite şi căutări intense pentru înlocuirea celor de nereparat. Automobilul a fost restaurat de proprietar în garajul propriu şi acum are Inspecţia Tehnică Periodică la zi, fiind un obişnuit al întâlnirilor pasionaţilor de maşini clasice, dar şi al curselor de profil.

Acum Burcea acceptă o nouă provocare şi porneşte într-o altă aventură Opel. Ca şi în cazul Super Six, operaţiunile de restaurare sunt făcute în garajul propriu, cu ajutorul prietenilor şi altor entuziaşti din clubul Retromobil.

Puteti urmări pe pagina de Facebok a Opel România evoluţia unei transformări de poveste.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii