Pentru al doilea an consecutiv, Hyundai Motor Europe a rasplatit distribuitorii cu cele mai bune performante, oferindu-le calitatea de membru al clubului Hyundai Frontier Dealer. Acest club ii onoreaza pe cei ce aduc un aport considerabil catre cresterea marcii in Europa, la nivel de vanzari, service si reputatie.

Hyundai are ambitii mari pentru piata europena. Iar pentru ca aceste aspiratii sa poata fi realizate, atat Hyundai, cat si distribuitorii sai trebuie sa colaboreze in atingerea telurilor comune. Sunt necesare investitii in locatii, personal si infrastructura, pentru a garanta si in viitor progresul marcii. Datorita unor asemenea investitii, realizate de catre producator si cei 83 de membri ai clubului Hyundai Frontier Dealer, marca a crescut cu 12% in Europa in primele 10 luni ale anului 2011, majorandu-si cota de piata de la 2.6% la 2.9% in aceeasi perioada.

Impartasind aceasta experienta cu cei mai buni distribuitori ai sai, Hyundai considera ca acesti ambasadori ai marcii in Europa vor fi motivati sa evolueze continuu, pentru a indeplini obiectivele comune – imbunatatirea nivelului calitatii asociat marcii si cresterea rezultatelor la nivel de vanzari locale Hyundai.

Organizatia Autobest reprezinta singurul juriu international independent ce premiaza raportul calitate/pret in piata auto din perspectiva publicului larg. Editia curenta a concursului a fost sustinuta de catre cincisprezece membri ai juriului, distinsi pe plan local pentru activitatea depusa in lumea auto si voci reprezentative in industrie.

Reprezentantul retelei Hyundai Auto Romania in cadrul programului Hyundai Frontier Dealer 2011 este distribuitorul Hyundai Motor – Bucuresti.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii