Hyundai Veloster castiga premiul Auto Bild pentru „Cel mai bun pret de revanzare 2012” in categoria masinilor sport.
Coupe-ul Veloster cu 1+2 usi laterale isi va mentine 47% din valoarea initiala dupa 4 ani de utilizare / 60.000 km rulati.
Serviciul Five Year Triple Care – atu al modelului Hyundai Veloster.

Hyundai Veloster a fost premiat de revista germana Auto Bild cu titlul „Wertmeister 2012” (Cel mai bun pret de revanzare 2012) dupa previziunile Eurotax Schwake, conform carora coupe-ul sport inovativ lansat anul acesta de catre Hyundai isi va mentine 47% din valoare dupa patru ani de utilizare si 60.000 kilometri parcursi.

Conform analizei independente, intocmite de experti in calculul valorii reziduale, modelul Veloster 1.6 litri cu vopsea metalizata va mentine un pret de €10.400 din pretul initial, pe piata din Germania – depasind astfel rivalii din segment, inclusiv modelul Volkswagen Scirocco.

Procesul riguros de estimare, folosit pentru toate vehiculele testate de catre Eurotax Schwacke, a luat in considerare preturile actuale si preturile din trecut ale vehiculelor rulate, stilul caroseriei, numarul de kilometri parcursi anual, nivelul de echipare, precum si tendintele actuale ale pietei.

„Rezultatele celor de la Eurotax si premiul acordat de catre Auto Bild reprezinta noi dovezi ale valorii de care se bucura clientii Hyundai, iar noi le acceptam cu mandrie. Clientii pot fi siguri ca, atunci cand vine vorba de Veloster, cumpararea unei masini sport nu inseamna un compromis in ceea ce priveste caracterul practic si nu implica cost de intretinere ridicat,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe.

Pachetul 5 Year Triple Care este oferit de catre Hyundai ca serviciu standard tuturor cumparatorilor modelului Veloster. Cei cinci ani de garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite contribuie la cresterea valorii automobilului.

Configuratia inovativa 1+2 usi laterale a modelului Veloster ofera un design dinamic de coupe care are si un caracter practic, datorita facilitatii cu care se face accesul catre locurile din spate. Motorul de 1,6 litri imbina puterea oferita de cei 140 CP cu emisii foarte scazute de CO2 – versiunea Blue Drive emitand numai 132 g/km de CO2.

De curand, modelul Veloster a fost clasificat cu maximul de cinci stele din partea asociatiei Euro NCAP.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii