Toyota si Lexus obtin performante peste asteptari in randul managerilor de flote din Marea Britanie, cu cele mai bune scoruri in categorii cheie, coform studiului Sewells privind atitudinea si preferintele managerilor de flote.

Editia din 2011 a Studiului privind atitudinea si preferintele managerilor de flote, realizat de compania de cercetare specializata in sectorul auto Sewells din Marea Britanie, arata ca “fiabillitatea si calitatea”, precum si “serviciile post vanzare, mentenanta si costurile de reparatie” sunt cele mai importante criterii de alegere a unui vehicul  pentru un manager de flote. 

Studiul arata ca in aceste categorii Toyota exceleaza, obtinand scorurile cele mai inalte  pentru servicii post vanzare si aprecieri foarte bune in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea vehiculelor.

Lexus a primit un scor similar in categoria vehiculelor premium.

Rezultatele acestui studiu vin sa confirme angajamentul marcilor Toyota si Lexus de a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor sai si a oferi o gama cat mai variata de modele, adaptata acestor nevoi.

Johan Verbois, General Manager Toyota si Lexus Fleet & Remarketing, a declarat: “Suntem incantati de rezultatele obtinute in urma studiului realizat de catre Sewells in Marea Britanie. Suntem multumiti de faptul ca eforturile noastre sunt recunoscute de cei care iau decizii in industrie. In ultimii ani am facut investitii suplimentare in Europa, avand in vedere ca sectorul de flote este o tinta majora pentru noi in 2012 si in anii ce vor urma. Vom continua sa depunem eforturi sustinute pentru a ne asigura ca vehiculele Toyota si Lexus raspund nevoilor clientilor nostri, oferind atat servicii de calitate, cat si produse inovative.

Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii