Conceptul sport coupe LF-LC 2+2, ce va fi prezentat in premiera la Salonul auto de la Detroit pe data de 9 Ianuarie 2012, marcheaza o noua etapa in evolutia designului adoptat recent de catre Lexus.

Conceptul LF-LC combina tehnologiile cele mai avansate cu forme organice, astfel incat sa realizeze o legatura cat mai stransa intre sofer si masina. Liniile exterioare creaza o imagine distincta viitorului sport coupe de la Lexus.

Conceput ca un exercitiu menit sa exploreze viitorul design al modelelor Lexus, LF-LC a fost creat la centrul de design Calty din Newport Beach, California.

Despre Lexus
Lansată în 1989, Lexus a devenit o marcă renumită la nivel mondial datorită urmăririi constante a obiectivului de atingere a perfecţiunii, calităţii deosebite şi a rafinamentului tehnologiei de înaltă clasă a produselor sale, precum şi datorită conceptului unic de servicii complete pentru clienţi.

Întărind valorile tradiţionale ale mărcii Lexus, de inegalabilă calitate construită, lux interior şi tehnologie de ultimă generaţie, filosofia de design L-finesse reprezintă un factor important în poziţionarea cu un înalt conţinut aspiraţional a mărcii la nivel global.

În prezent, Lexus rămâne primul – şi singurul – producător de automobile din clasa premium ce oferă o gamă extinsă de modele cu propulsie integral hibridă, ce conţine modelele CT200h, RX 450h, GS 450h, şi LS 600h. În Europa, mixurile de propulsoare  Lexus Hybrid Drive se situează la  60% pentru gama LS range, aproximativ 50%  pentru GS şi aproximativ 70% pentru gama­­­ RX.

Sursa: Lexus Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii