Tradiţia Peugeot în materie de automobile pline de personalitate se materializează acum în Ice Velvet. Este o ediție limitată a noului model 208, ce beneficiază de finisaje exclusive, capabile să dea o nouă dimensiune caracterului mașinii. Doar 650 de exemplare vor fi comercializate în 18 state europene, 208 modele fiind rezervate deja pentru piața franceză.

Primul elementul vizual ce definește personalitatea lui 208 Ice Velvet este vopseaua satinată, care a dat de altfel și numele acestei ediții limitate. În afară de aceasta, autoturismul este caracterizat și de un nivel foarte ridicat de echipamente de confort și siguranță, care întregesc aspectele emoționale și tehnologice ale lui 208.

Vopseaua caroseriei are un aspect unic, satinat, reprezentând o inovație în domeniu și conferind totodată mașinii un echilibru foarte bun între componenta tehnologică a personalității sale și latura emoțională. 208 capătă astfel valențe noi în ceea ce privește interacțiunea cu lumina ambientală, noua nuanță exclusivistă punând foarte bine în valoare și finisajele cromate ale caroseriei și jantele de 17 inch Technical Grey.

Peugeot 208 Ice Velvet oferă dotări foarte bogate, ce pun accentul pe tehnologie, confort și siguranță: sistem multimedia cu navigație și ecran de mari dimensiuni, lumini principale adaptative, lumini de zi cu tehnologie LED, aer condiționat automat, plafon panoramic din sticlă cu iluminare albastră, scaune sport, sistem Sop & Start pentru motorizarea Diesel 1,6 e-HDI, iar lista nu se oprește aici.

Tapițeria interioară este Techno TEP, cu cusătură premium, iar volanul este îmbrăcat în piele cu o textură exclusivistă. În funcție de țara în care va fi comercializat, 208 Ice Velvet va fi echipat cu motorizare cu benzină 1,6 VTi de 120 CP și transmisie manuală cu 5 trepte sau cu Diesel 1,6 e-HDI de 115 CP, cutie de viteze mecanică cu 6 rapoarte.

Sursa: Peugeot Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii