Cu cele mai puţine defecte, Opel Astra este câştigătorul general.
A treia victorie consecutivă pentru Opel.
Insignia, cel mai bun rezultat în clasa medie.

Rüsselsheim. Opel Astra este autovehiculul cu cele mai puţine defecte, conform rezultatelor raportului “Maşini Rulate DEKRA 2012”. Cu un index de 96.9 procente, Opel Astra a reuşit cel mai bun rezultat dintre toate maşinile testate în categoria “Cel mai bun scor individual”. Acest succes aduce Opel ce-a de-a treia victorie consecutivă, trei ani la rând. În ceilalţi doi ani, Opel a avut alţi doi câştigători – Corsa (2010) şi Insignia (2011).

De această dată, Opel Insignia a fost bătut de Astra şi s-a clasat pe locul doi în clasamentul “Cel mai bun scor individual”. Totuşi, Insignia a înregistrat un index de defect de 96.0, cel mai bun rezultat în clasa medie. Modelele competitoare au fost învinse la o diferenţă considerabilă. “Faptul că marca noastră are cel mai bun model din raportul DEKRA pentru al treilea an consecutiv este o dovadă suplimentară a calităţii vehiculelor noastre” a declarat Vice Preşedintele Opel/Vauxhall pentru Vânzări, Marketing şi Servicii Post-Vânzare, Alain Visser. “Ne-am luat angajamentul să livrăm fiabilitate, una dintre valorile de bază ale Opel.”

DEKRA îşi generează raportul anual asupra maşinilor rulate prin realizarea de evaluari clare în opt clase de vehicule şi trei segmente de distanţă. Raportul este bazat pe date rezultate din 15 miloane de inspecţii făcute pe 230 de modele diferite. DEKRA ia în considerare doar defectele tipice asociate maşinilor rulate, precum coroziunea sistemului de eşapament sau joc al suspensiei, încât să poată emite o evaluare corectă asupra fiabilităţii vehiculelor. Defecte precum uzura cauciucurilor sau a lamelor ştergătoarelor de parbirz nu sunt luate în considerare.

DEKRA este unul dintre liderii mondiali în domeniul expertizei în zona siguranţei, calităţii şi mediului înconjurător. Compania are 24.000 de angajaţi şi este activă în peste 50 de ţări.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii