Bucureşti, 18 ianuarie 2012 — Începând cu prima lună a lui 2012, un nou dealer se alătură reţelei de parteneri Mazda în România. Mazda German Top Trading (GTT) este deschis în Bucureşti şi asigură atât servicii de vânzare prin noul showroom, cât şi operaţiuni de service prin unitatea proprie. Numărul de dealeri  Mazda la nivel naţional ajunge astfel la 12, aceştia fiind prezenţi pe piaţă prin 14 reprezentanţe.

„Am început noul an într-o notă pozitivă prin extinderea numărului de parteneri Mazda. Odată cu noul dealership Mazda GTT numărul de puncte de vânzare din capitală ajunge la 4, acoperind toţi polii comerciali ai Bucureştiului. Pe lângă cunoscutele modele Mazda2, Mazda3, Mazda6 şi CX-7, în showroom va fi prezent, odată cu lansarea europeană din primăvară, şi noul SUV CX-5 care integrează tehnologiile SKYACTIV, aducând o adevărată revoluţie în domeniu”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Reprezentanţa Mazda GTT are o  suprafaţă de 185 mp şi este situată în Str. Turnu Magurele nr.270D, Sectorul 4 iar operaţiunile de service se vor efectua în Bd. Theodor Pallady, nr. 42B, Sector 3. Mazda GTT pune la dispoziţia potenţialilor clienţilor o flotă de teste compusă din Mazda3, Mazda6 şi CX-7, iar din luna martie noul CX-5. Programările pentru drive teste se pot face accesând site-ul www.mazdagtt.ro.

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Chiar este un inceput de an optimist pentru Mazda... Si din cate am inteles, stau destul de bine la capitolul vanzari, in Romania!

    RăspundețiȘtergere