Cu siguranţă nu o dată v-aţi gândit cum ar fi să faceţi parte din echipa de creaţie, aşa că vă lansăm urmatoarea provocare: Un Suzuki de zăpadă!

Conceperea unui nou model de automobil are o importanţă la fel de mare precum fabricarea acestuia. Până la ieşirea de pe porţile fabricii ale primului exemplar, acesta parcurge mai multe etape. După ce i se atribuie ADN-ul Suzuki, încep să apară primele machete sau modelele reduse la scară. Partea finală a procesului este rezervată conceptului pe care nu de puţine ori îl puteţi admira în cadrul saloanelor auto, el reprezentând o adevarată avanpremieră.

În perioada 17-19 Februarie 2012, Suzuki Club vă invită la cea de a 5-a intalnire de iarnă.Aceasta se va desfăşura într-o locaţie desprinsă din basme, unde cu siguranţă vom găsi multă zăpadă: Harghita-Băi.

Suzuki România îşi continuă tradiţia, fiind pentru a 3-a oară partenerul principal al evenimentului. Detaliile despre cum vă puteţi rezerva participarea se găsesc pe www.suzuki-club.ro

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii