Noul Honda Civic este unic, asa cum sunteti si dumneavoastra
Exista multe modalitati de a va exprima personalitatea. De aceea, noul Honda Civic este disponibil in 3 variante de echipare: Confort, Sport si Executive. In plus, puteti alege dintre cele 3 variante de motorizare (1.4 benzina – 100 CP, 1.8 benzina – 142 CP si 2.2 diesel – 150 CP). De asemenea, pentru a va exprima stilul si caracterul personal puteti alege una dintre cele 5 culori disponibile: Alb - White Orchid Pearl, Rosu – Milano Red, Gri – Polished Metal Metallic, Maro – Urban Titanium Metallic si Negru – Cristal Back Pearl.

Dotari standard ce depasesc toate asteptarile
Pentru ca siguranta dumneavoastra este pe primul loc, toate variantele de echipare vin dotate cu pachetul de siguranta complet, de la ABS la VSA – Vehicle Stability Assist (Controlul tractiunii si stabilitatii) si Airbag-uri cortina. In plus, indiferent de varianta aleasa, veti beneficia de un ecran LCD color - Inteligent-Multi Information Display (i-MID), jante de aliaj, lumini de zi cu leduri, geamuri electrice fata/spate, sistem de oprire al motorului la stationare (Idle Stop - pentru transmisia manuala), sistem de instruire pentru condus economic (Eco Assist) si sistem inteligent de pliere al scaunelor (Magic Seats).

Cu adevarat unic este sentimentul pe care il aveti atunci cand sunteti la volan
Pentru a intelege cu adevarat inovatiile noului Honda Civic va invitam sa il testati la dealerii Honda din Romania. Interiorul a fost remodelat astfel incat toate comenzile sunt la indemana dumneavoastra. La exterior s-au adus imbunatatiri incepand de la faruri si pana la spoilerul posterior, fiecare trasatura fiind dezvoltata pentru a optimiza fluxul de aer, oferind o calatorie mult mai silentioasa. Introducerea unui nou sistem inovator de suspensii asista soferul prin crearea echilibrului perfect intre o deplasare confortabila si o manevrabilitate extraordinara. Toate acestea conlucreaza pentru a va oferi o senzatie unica pe care o puteti trai doar intr-o Honda.

Sursa: Honda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Mi se par foarte frumoase ca masini dar am inteles ca e foarte scumpa vama la ele.....

    RăspundețiȘtergere