Premiul COMPANYBEST 2011 pentru realizări.
Premiul ECOBEST 2011 pentru Chevrolet Volt.
Locul 3 în topul AUTOBEST 2012 pentru Chevrolet Aveo.

Praga. Chevrolet Europe a primit oficial premiile COMPANYBEST 2011 şi ECOBEST 2011 la ceremonia organizată de AUTOBEST în Praga seara trecută.

Companiei Chevrolet Europe i-a fost acordat titlul COMPANYBEST 2011. Juriul a fost impresionat de creşterea vânzărilor şi dezvoltarea imaginii Chevrolet în ultimii ani. În 2011, Chevrolet și-a sărbătorit centenarul prin lansarea a şapte noi modele.

„Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a declara compania Chevrolet Europe drept câştigătoare a premiului „COMPANYBEST”. Centenarul acestei mărci legendare ne aminteşte de importanţa sa în acest domeniu. Este o realizare extraordinară să ajungi cea mai bine vândută marcă auto. Performanţa celor de la Chevrolet Europe este uimitoare. Am asistat atât la o creştere fără precedent a vânzărilor, cât şi la o dezvoltare spectaculoasă a imaginii. Îl felicităm astfel pe Wayne Brannon pentru calităţile sale de lider,” a declarat Ilia Seliktar, preşedintele juriului AUTOBEST.

„Mă simt onorat şi sunt bucuros să accept premiul COMPANYBEST 2011 de la juriul şi membrii distinşi ai AUTOBEST. Cele şapte noi modele lansate, sărbătorirea celor 100 de ani, munca depusă alături de cei de la SOS Satele Copiilor şi victoriile din Campionatul Mondial de Turisme ne-au oferit un 2011 foarte special. Acest premiu înseamnă mult pentru echipa Chevrolet,” a declarat Andrew Higgins, Director General pentru Europa Centrală şi de Est.

Chevrolet Volt şi modelul înrudit Opel Ampera, două autovehicule electrice cu autonomie extinsă, au primit titlul ECOBEST 2011.

„Modelele Chevrolet Volt şi Opel Ampera dispun de cea mai recentă tehnologie ecologică din lume. Este pentru prima oară după mai multe decenii când o companie auto americană dezvoltă o tehnologie de vârf la nivel global. AUTOBEST este foarte mândră să ofere acest premiu prestigios modelelor GM revoluţionare. Acesta este primul premiu european oferit modelelor Volt/Ampera dintr-o serie lungă de distincții viitoare,” a declarat Ilja Seliktar, preşedintele AUTOBEST.

Modelul Volt permite parcurgerea a până la 80 de kilometri cu bateria electrică, fără consum de carburant şi emisii. Ceea ce diferențiază modelul Volt faţă de celelalte autovehicule electrice este capacitatea de a funcţiona după descărcarea bateriei. Autonomia extinsă de peste 500 de km a modelului Volt se datorează motorului pe benzină de 1,4 l, cu putere de 86 cp, care funcţionează pe post de generator integrat. După descărcarea bateriei, puterea este transferată de la generator către unitatea electrică de propulsie, fără întreruperi în funcționare.

În 2010, Chevrolet Cruze a fost primul model Chevrolet care a câştigat premiul AUTOBEST. Anul acesta, noul Aveo a primit un loc pe podium în categoria AUTOBEST 2012. Noul autovehicul Chevrolet de dimensiuni mici a obținut locul 3, după Hyundai Elantra şi Ford Focus.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii