Mazda CX-5, cel mai nou model al constructorului nipon care înglobează tehnologiile inovatoare SKYACTIV este deja disponibil în România. Doritorii se pot adresa celui mai apropiat dealer Mazda pentru a programa un drive test cu noul SUV crossover.

Modelul disponibil pentru drive test este echipat cu motorul de 2l SKYACTIV-G benzină, care livrează 160 CP, cutie automată, tracţiune 4x4 şi prezintă un consum mediu de 6,6l/100 km. Nivelul de echipare de top, Revolution, va permite potenţialilor cumpărători să experimenteze pachetul complet de confort şi siguranţă pe care îl poate oferi CX-5.

La exterior SUV-ul este primul model Mazda de serie proiectat folosindu-se limbajul de design KODO, care surprinde dinamismul formelor din natură
și face ca automobilul să pară că este în mișcare chiar și atunci când acesta staționează. În funcție de nivelul de echipare, aspectul sportiv este pus în evidență și de jantele de aliaj de 17 sau 19 inci.

În versiunea standard CX-5 beneficiază de sistem de aer condi
ționat, geamuri electrice față și spate, senzori pentru presiunea pneurilor, sistemul i-STOP ce permite scăderea consumului, echipamente de siguranță ce includ ABS, DSC, TCS și șase airbaguri, sistem de pornire fără cheie și sistem de asistență la plecarea din rampă. Dacă se optează pentru nivelurile de dotări superioare, noul SUV poate fi echipat cu: pilot automat, conectivitate Bluetooth, display central tactil color de 5,8 inci, sistemul inteligent de frânare în oraș, controllerul pentru meniu multi commander, faruri Bi-xenon direcționale, cameră pentru deplasarea cu spatele, sistem audio Bose cu 9 difuzoare, sistemul RVM de monitorizare a „unghiului mort” și altele.

Mazda CX-5 este disponibil la orice dealer partener Mazda din
țară.

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii