De ziua îndrăgostiților, Chevrolet lansează un model Spark de culoare roz.
Sondajul Chevrolet arată că femeile își vor cere iubiții în căsătorie pe 29 februarie.

Zurich. De Ziua îndrăgostiților cuplurile îşi exprimă în fiecare an dragostea în multe feluri. Sondajul efectuat de Chevrolet în Marea Britanie despre ce reaprinde scânteia într-o relaţie a arătat că un procentaj uimitor de 32% (o treime) din femeile întrebate şi-ar cere iubitul în căsătorie pe 29 februarie PENTRU CĂ este an bisect - o tradiţie în Marea Britanie!

Chevrolet ajută cuplurile să creeze un moment de neuitat oferindu-le sfaturi despre unde şi-ar dori bărbaţii să fie ceruţi în căsătorie şi cum.

În timp ce mulţi dintre noi ne vom face griji să rezervăm masă la restaurant şi să ne amintim să comandăm florile pentru acea zi (sau noapte) specială, 32% din cei intervievaţi de Chevrolet au răspuns că şi-ar dori să fie ceruţi în căsătorie în vacanță.

„Fiecare relaţie începe cu o scânteie, iar rezultatul demonstrează că, la fel ca Chevrolet Spark, autovehiculului de mici dimensiuni, romantismul modern înfruntă convenţiile şi schimbă „regulile”,” a declarat Eric Wepierre, director de marcă şi marketing în cadrul Chevrolet Europe.

Mama este cheia!
Chiar dacă este bărbatul tău, Chevrolet a descoperit că drumul către inima lui poate fi parcurs cu ajutorul mamei, peste o treime din bărbaţi (35%) insistând ca iubita să ceară permisiunea mamei înainte de cererea în căsătorie, ceea ce ar explica şi de ce sunt încă necăsătoriţi.

La întrebarea de ce îi vor cere în căsătorie, peste jumătate (51%) dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 25 şi 44 de ani au răspuns, în mod surprinzător, că principalul motiv ar fi că iubitul lor nu ar face-o niciodată.

Organizat cu ocazia lansării ediţiei limitate a modelului Chevrolet Spark roz de Ziua îndrăgostiților, sondajul a descoperit că jumătate din bărbaţii ceruţi în căsătorie vor spune „da” cu convingere, 6 % din aceştia vor spune „da” doar pentru că nu ştiu să spună „nu”, iar 14% au declarat că ar lua-o la fugă!

Sondajul efectuat pe un eşantion de 1000 de adulţi a dezvăluit, de asemenea, un lucru surprinzător: dacă vrei să atragi atenţia iubitului, urmăreşte echipa lui de fotbal. 15% şi-ar dori să fie ceruţi în căsătorie la un meci de fotbal sau la un alt eveniment sportiv. De asemenea, 10% şi-ar dori să fie ceruţi la un pahar într-un bar.

Nebun după tine
Cuplurile tinere sub 25 de ani (56%) au declarat că dacă flirtează şi se tachinează cu siguranţă vor reaprinde scânteia în orice relaţie de Ziua îndrăgostiților, iar 44% din total au sugerat că atingerile şi gesturile romantice sunt mai importante. În schimb, doar 5% din cuplurile de peste 50 de ani consideră romantismul sau flirtul importante.

La întrebarea „ce aprinde scânteia într-o relaţie”, 70% dintre cei intervievaţi au răspuns că sunt fericiţi doar să fie în compania persoanei iubite (74% din bărbaţi, 67% din femei), în timp ce doar unul din 10 bărbaţi au declarat că gesturile romantice aprind scânteia, faţă de 17% din femei.

„Sondajul nostru a confirmat că, în adâncul sufletului nostru, suntem cu adevărat romantici întregul an şi că avem nevoie doar de puţină dragoste să aprindem scânteia.” a declarat Eric Wepierre.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii