Până la finalul lunii aprilie te poţi bucura de preţuri promoţionale pentru SUV-ul SsangYong Korando. În plus poţi beneficia de planuri de finanţare personalizate, oferte de service şi reduceri la piese de schimb şi manoperă.

Bucureşt-New Kopel Car Import, importatorul mărcii coreene SsangYong în România, desfăşoară până la finalul lunii aprilie o amplă campanie promoţională pentru modelul Korando, ce presupune discount-uri de până la 3.420 Euro, în funcţie de echipare.

SsangYong Korando, lansat în luna august de către New Kopel Car Import, divizia de importuri auto a New Kopel Group, a intrat în piata auto locală cu o imagine nouă, desenată în studiourile Giugiaro, echipare completă încă din versiunea de bază, tracţiune integrală permanentă şi o motorizare diesel de top, care furnizează 175 CP cu ajutorul turbodieselului e-Xdi 200 cu o capacitate de 2.000 cmc. 

Discount-urile aplicate de importator aduc o reducere de preţ de 11% la fiecare dintre variantele de echipare pentru SsangYong Korando, începând de la versiunea de bază şi până la versiunea de top.În cazul echipării de top, SsangYong Korando 4WD Deluxe + AT, care dispune de o cutie de viteze automată în şase trepte, sistem audio cu şase incinte, pilot automat, scaune cu încălzire şi tapiţerie de piele, reducerea ajunge la peste 3.400 de Euro, ceea ce înseamnă că preţul de achiziţie, cu toate taxele incluse, scade la 27.703 Euro.

Pentru varianta de echipare de intrare în gamă, 2WD Standard MT, cu tracţiune faţă, trasmisie manuală în şase trepte, sistem de control al tracţiunii TCF, tapiserie textilă, faruri de ceaţă, jante de aliaj de 16 inchi şi pilot automat, discount-ul de 11% reprezintă 2.723 de Euro, preţul final de achiziţie, cu toate taxele incluse, fiind de doar 22.033 Euro.

Discount-ul aplicat de importatorul New Kopel Car Import face ca SsangYong Korando să devină cel mai atractiv model din clasa sa din punct de vedere al preţului, incluzând în echiparea de bază o motorizare potentă, de 2 litri, 185 CP şi 360 Nm, transmisie pe lanţ, comenzi integrate în volan, asistenţă la plecare în pantă şi tracţiune integrală permanentă.

Pentru achiziţia unui nou model SsangYong Korando sunt posibile operaţiuni de trade in, prin care vechiul automobil este evaluat şi devine avansul pentru noua maşină, cât şi finanţări asigurate prin Raiffeisen Bank.

New Kopel Group, care include New Kopel Car Import, derulează activităţi în sectorul leasingului operaţional, închirierea de automobile, importul şi distribuţia de autovehicule noi şi second hand, service auto.

*Oferta este valabilă până la finalul lunii aprilie iar reducerile şi preţurile finale conţin TVA.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii