În perioada 26 - 31 martie 2012, în reteaua autorizata Dacia* se desfasoara campania promotionala Zilele Service Dacia. Toti clientii care vor vizita atelierele de reparatie mecanica Dacia pe durata campaniei pentru achizitionare si/sau schimb de anvelope sau pentru o interventie în service în valoare de minim 50 lei (TVA inclus) vor beneficia de oferte atractive si premii garantate.

La Zilele Service Dacia, posesorii de vehicule Dacia pot beneficia de montajul, echilibrarea anvelopelor de vara si depozitarea anvelopelor de iarna pe timp de sase luni, la pretul de numai 15 lei / pneu (TVA inclus). Capacitatea totala de stocare a pneurilor pe care o ofera reteaua autorizata Dacia se ridica la 50.000 de anvelope.

Pentru aceasta campanie, Dacia pune în joc peste 10.000 de premii. Unul din patru clienti Dacia are sansa de a câstiga pachetul promotional care include montajul, echilibrarea si depozitarea anvelopelor într-un hotel de pneuri Dacia, totul gratuit. Celelalte premii constau în: cupoane-cadou în valoare de 50 lei (TVA inclus) care pot fi utilizate la viitoarele interventii într-un service Dacia; cupoane de reducere în valoare de 25% pentru obiectele disponibile pe site-ul www.dacia-merchandising.ro; machete cu monoposturi de Formula 1 Renault; lichid pentru spalarea parbrizului în cantitate de 5l.

În cadrul campaniei, Dacia propune o oferta foarte avantajoasa la achizitia de anvelope de vara noi: anvelopele Motrio pentru Dacia Logan 185/65 R15 vor fi disponibile în retea la pretul recomandat de numai 209 lei (TVA inclus) pe anvelopa. Posesorii de card Dacia au posibilitatea de a plati în 6 rate cu dobânda 0 si DAE 0 (zero).

Toate detaliile referitoare la campania Zilele Service Dacia sunt disponibile în regulamentul de concurs, publicat pe site-ul www.dacia.ro.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii