Anul acesta, Scania Romania organizeaza pentru prima data in tara noastra, etapa nationala a concursului Young European Truck Driver, competitie la care participa peste 55.000 de soferi profesionisti din 47 de tari, fiind cea mai mare competitie pentru soferii profesionisti pe plan mondial.

Din 2003, Scania organizeaza concursuri in intreaga lume pentru a se concentra asupra singurei entitati care poate sa sporeasca siguranta rutiera, sa minimizeze impactul asupra mediului provocat de emisiile de noxe si sa imbunatateasca eficienta utilizarii combustibilului: soferul de camion.

Inscrierile la concurs au loc incepand cu data de 01 martie pe site-ul www.scania.ro, unde sunt asteptati toti tinerii soferi profesionisti din Romania care indeplinesc conditiile de participare. Prima etapa, dupa inregistrarea online, este un test teoretic cu 40 de intrebari unde cunostintele despre siguranta, legislatie, condus economic si asigurarea incarcaturii sunt esentiale.

Cei 40 de semifinalisti vor fi alesi pe baza punctajului obtinut la testul online. Doar 10 vor ajunge in finala, iar unul singur va merge la Marea Finala Europeana ce va avea loc in Suedia. El va intra in cursa pentru marele premiu, un cap tractor Scania seria R, in valoare de 100.000 de Euro.

Ne adresam celor inzestrati cu aptitudini de conducere exceptionale, rezistenta, mandrie profesionala si o atitudine pozitiva, oferindu-le sansa de a deveni campioni!

In toata Europa, concursul este sponsorizat de Michelin si sustinut atat de Uniunea Internationala a Transportatorilor Rutieri, cat si de Comisia Europeana.

In Romania, competitia este realizata in parteneriat cu: MOL Romania, Schmitz Cargobull, Scania Credit Romania IFN, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, Crucea Rosie si Politia Romana Directia Rutiera.

Despre Scania
Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din 1999. 

Sursa: Scania Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii