Parte a industriei auto italiene, OZ reprezinta excelenta, creativitate, inovatie, tendinta in design, experienta din curse, 100% calitate OZ si o expertiza tehnica considerabila, toate temperate de gustul si stilul italian: aceasta este strategia invingatoare a grupului OZ, reprezentat prin brandurile si colectiile sale :

-Colectia OZ Top Class - jante dedicate segmentului  Luxury
-Colectiile OZ Racing, I-Tech , Via Veneto/All Terrain - jante dedicate segmentului  Premium  
-Colectia OZ X-line - jante dedicate segmentului medium
-SPARCO WHEELS  – jante dedicate segmentului medium – linie tuning
-MSW (Motor Sport Wheels - since 1985) – jante dedicate segmentului entry-level

In esenta OZ reprezinta:
-Excelenta. Promisiunea OZ este de a oferi cea mai buna solutie in termeni de cercetare, tehnologie, design, calitate si valoare.
-Traditie italiana. OZ este parte a istoriei industriei auto italiene. Jantele OZ reprezinta Italia la nivel global prin gust rafinat, stil, moda, lux, arta si cultura.
-Experienta in curse. OZ este cel mai titrat brand de jante din lume. O expertiza pe care OZ a dezvoltat-o si pentru segmentul de business after-market.
-100% calitate OZ. OZ produce doar produse certificate TUV, chiar si pentru pietele unde aceasta certificare nu este impusa. OZ este unul dintre putinii producatori de jante care foloseste masina de testat biaxiala LBF, cel mai exigent si riguros test din industria jantelor.Aceasta masina simuleaza comportamentul rotii ca si cum ar rula pe circuitul de la Nurburgring, acoperind o distanta de 35.000 km in exact aceleasi conditii.

Sursa: www.jantealuminiu.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii