Philpott este primul presedinte non-coreean de filiala Kia din Europa.
Promovarea face parte din procesul de “glocalizare” care transfera responsabilitati regiunilor.

Frankfurt, 5.04.2012 – Kia Motors Corporation a anuntat ca COO-ul european, Paul Philpott, va deveni primul presedinte non-coreean al unei filiale Kia din Europa. Actualmente de operatiuni in cadrul Kia Motors Europe, Philpott este avansat in pozitia de Presedinte si CEO la Kia Motors UK si Ireland, mutare care va deveni efectiva incepand cu 1.07.2012.

Numirea lui Paul Philpott este parte a programului de “glocalizare” initiat de Kia, prin care se urmareste delegarea responsabilitatilor in plan local, si este o demonstratie clara a determinarii Kia in a deveni o companie auto globala.

In ultimii trei ani ca si COO, Paul Philpott a supervizat cu succes operatiunile europene ale Kia, intr-o perioada de cresteri semnificative ale vanzarilor, inceputa o data cu lansarea modelului cee’d – primul autoturism Kia dezvoltat si construit in Europa, care a devenit coloana vertebrala a companiei. Paul Phillpot a contribuit de asemenea la dezvoltarea organizatiei europene a Kia, cu sediul la Frankfurt, Germania. 

Confirmat ca brandul cu cea mai rapida crestere in Europa, Kia a depasit constant trendul din industrie. Vanzarile de masini noi in Europa de Vest au crescut cu 8% in 2009, 7% in 2010 si 12% in 2011, cand au atins un nivel de 289.785 de unitati. In acest an, vanzarile au crescut in primul trimestru cu 24.5%, atingand un record european absolut in luna martie.

Sursa: Kia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii