Britanicul care a câștigat toate cursele de hard enduro (extreme enduro) din lume este instructor al Academiei Hard Enduro Piatra Neamț, iar pe 21 aprilie a realizat pentru aceasta un show demonstrativ în fața a 4.000 de fani. Graham Jarvis le-a arătat celor prezenți, în jurul prânzului, la cea de a 10-ea ediție a Salonului de Motociclete Accesorii și Echipamente București ce pot ajunge să facă cu o motocicletă de enduro.

Dublu câștigător al Red Bull Romaniacs, Graham Jarvis a acceptat să vină regulat în România pentru a oferi din experiența sa acumulată pe cele mai extreme trasee din lume, celor care se vor înscrie la cursurile Academiei Hard Enduro Piatra Neamț. Britanicul iubește atât de mult enduro-ul extrem încât a acceptat să ofere acest demo show în București chiar dacă ieri și-a sărbătorit ziua de naștere.

Graham Jarvis: ”Le mulțumesc tuturor celor care au venit și m-au felicitat ieri după demonstrație. Nu știu cum au aflat, dar toți știau că este ziua mea. Îmi doresc să dezvolt acest sport, iar inițiativa clubului Zen World Extreme de a fonda o școală permanentă de enduro care să ofere atât cursuri cât și tururi m-a convins să vin regulat în România pentru a fi instructor la Academia Hard Enduro Piatra Neamț. Chiar îmi doresc să descoperim un viitor campion de enduro extrem aici pentru că România are potențial.”

Cursurile Academiei Hard Enduro Piatra Neamț vor debuta la mijlocul lunii mai, tabăra de unde se va pleca pentru antrenamentele în pădure și unde se va construi poligonul fiind Complexul Ștrand din Piatra Neamț.

Graham Jarvis
Pilot oficial al constructorului Husaberg, Graham Jarvis a câştigat în ultimii ani toate competiţiile importante de hard-enduro (extreme enduro) trecându-şi în palmares inclusiv două victorii la Red Bull Romaniacs. Înainte să se îndrepte către enduro extrem, a fost pilot de trial în circuitul mondial.

Sezonul trecut (2011) a câştigat: Tough One (UK), Hells Gate (Italia), Red Bull Romaniacs (România), Red Bull Sea to Sky (Turcia), Roof of Africa (Africa de Sud). Iar în 2012 s-a impus deja la Tough One şi Red Bull City Scramble (Noua Zeelandă).

Sursa: www.hard-enduro.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii