Fabrica Toyota din Franta a inceput productia noului vehicul Yaris Hybrid.
Tehnologia integral hibrid pentru prima data in segmentul B in Europa.
Combina design-ul modelului Yaris cu elementele specifice modelelor hibrid, pentru a oferi un aspect unic, rafinat.
Leader in segment in privinta emisiilor de CO2.

Fabrica Toyota din Franta - Toyota Motor Manufacturing France a inceput ieri productia noului model Yaris Hybrid. Aceasta importanta lansare face parte din strategia europeana Toyota, menita sa ofere cate o versiune hibrid pentru fiecare model al sau pana in 2020.

Adresandu-se angajatilor fabricii la ceremonia de incepere a productiei, Presedintele TMMMF Makoto Sano a spus: “Suntem mandri sa dam startul productiei pentru primul model integral hibrid din segmentul B in Europa. Acest pas reprezinta continuarea angajamentului de a oferi clientilor nostri cel mai inalt nivel de calitate.

Yaris Hybrid mentine avantajele celei de a treia generatii a modelului Toyota Yaris, cel mai bine vandut model cheie de la Toyota, cu cea mai mare flota in circulatie pe drumurile europene.  Dupa lansarea modelului Auris hybrid in anul 2010, Yaris hybrid este al doilea model de volum pe care Toyota introduce tehnologia integral hibrid.

Noul Yaris hybrid beneficiaza de un design exterior exclusivist, aerodinamic si eficient, care urmeaza noua linie de design Toyota, vizibila in special in design-ul grilei fata si al  farurilor.

Noul model  beneficiaza de primul tren de rulare cu tehnologie integral hibrid de dimensiuni reduse. Combinand un motor nou de 1,5l benzina cu un motor electric mai compact si mai usor, noul sistem este cu 20% mai usor decat cel existent pe Auris hybrid.

Datorita reducerii dimensiunilor componentelor sistemului hibrid, precum si a rezervorului si bateriei instalate sub scaunul din spate, Yaris hybrid ofera acelasi spatiu pentru pasageri si bagaje – capacitatea portbagajului de 286l – precum modelul Yaris cu sistem conventional de propulsie.  Motorul deosebit de eficient al lui Yaris hybrid, cu 74kW/100cp ofera un echilibru perfect intre performante si emisiile de CO2 in segmentul B, permitand in acelasi timp condusul in modul integral hibrid, cu zero emisii de noxe si CO2

Cu dotari standard precum aer conditionat si transmisie automata, noul model Yaris hybrid ofera si un nivel sporit de confort.

Combinand designul indraznet, agilitatea si functionalitatea cu inovatia, eficienta si experienta Toyota in ceea ce priveste protectia mediului, Yaris hibrid este cel mai avansat model Toyota pana in prezent.

Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii