20-21 aprilie, evenimentul anual tradiţional de la Opel.
Oferte speciale pentru modelele Opel, accesorii, garanţie extinsă şi Casco.
Maşina achiziţionată în acest interval poate deveni cadou.

Bucureşti. Showroom-urile Opel se pregătesc de evenimentul anual „24H”, în cadrul căruia porţile reprezentanţelor din toată ţara sunt deschise de la ora 9.00 la ora 21.00.

Pe 20 şi 21 aprilie, acestea îşi aşteaptă clienţii cu cele mai noi modele Opel şi cele mai atractive oferte din an. Evenimentul „Opel 24H” se află în 2012 la a treia ediţie consecutivă şi a devenit deja o tradiţie a mărcii.

„Poţi câştiga maşina comandată”
Pe perioada evenimentului, clienţii Opel ce se decid asupra maşinii dorite, plătesc un avans de 10% şi se înscriu la tombolă, pot câştiga exact maşina comandată, iar avansul va fi returnat.

Ofertelor de preţ valabile în cele 24 de ore li se adaugă produse complementare, proiectate special pentru perioada evenimentului:

-25% reducere pentru Casco, în parteneriat cu Generali Asigurări
-Garanţie extinsă la un preţ cu 10% mai mic: zero costuri pentru reparaţii la service-urile autorizate şi zero stres
-Oferte financiare dedicate: Super Deal cu rată fixă în lei şi DAE 8%, dar şi „4x4”, cu 4 luni perioadă de graţie, 4 ani perioadă de finanţare şi 40% avans (ce poate include şi valoarea a trei tichete REMAT)

Noul card de credit Opel – Cetelem
Evenimentul Opel 24H aduce şi debutul produsului de finanţare pentru operaţiuni de service dezvoltat de Opel alături de Cetelem: un card de credit MasterCard în lei, care asigură acces la o linie de credit permanentă, pentru tranzacţii standard sau în rate fixe.

În cadrul parteneriatului cu Opel, cardul aduce 5% reducere pentru piesele achiziţionate de la dealerii autorizaţi, 4 rate cu DAE 0% în service-urile Opel, 1% cash back la alimentările cu combustibil în 2012 şi 1 an de asistenţă rutieră gratuită, pentru modelele eligibile. În plus, alte tranzacţii beneficiază de 0% comision pentru plata la comercianţi şi până la 60 de zile perioadă de graţie, cu 0% dobândă la cumpărături.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii