In perioada 30 aprilie - 11 iunie 2012 se desfasoara in Bucuresti campania “Mercedes-Benz Sprinter si Bilancia iti pun afacerea pe roate”.

In perioada 30 aprilie - 11 iunie 2012 se desfasoara in Bucuresti campania “Mercedes-Benz Sprinter si Bilancia iti pun afacerea pe roate”. Campania se adreseaza tuturor clientilor Bilancia din zona Bucurestiului si imprejurimi, care vor beneficia de transportul gratuit al echipamentelor si accesoriilor comandate. In cadrul campaniei din acest an clientii Bilancia  vor putea folosi pentru afacerea lor, timp de 3-5 zile, in functie de complexitatea activitatilor de aprovizionare si transport,  autoutilitara Mercedes Sprinter Furgon pusa la dispozitie. Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Bilancia Exim vine in intampinarea nevoilor clientilor de a primi la timp produsele comandate pentru eficientizarea activitatii acestora, prin transportul de marfa in conditii optime si de siguranta.Mercedes-Benz Sprinter este lider in clasa sa prin fiabilitate si costuri mici de intretinere. Sprinter Furgon stabileste standardele pentru capacitatea de incarcare, de aceea se preteaza activitatilor de transport al echipamentelor grele si voluminoase. Datorita celor 4 lungimi de caroserie si plafonului suprainaltat, Sprinter are un volum de incarcare de pana la 17 m³ si o sarcina maxima de 2710 kg.Bilancia Exim este una dintre cele mai importante companii din domeniul echipamentelor si utilajelor  alimentare profesionale din Romania, cu 20 de ani de experienta in domeniu, avand sucursale în Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova, Cluj si Sibiu.BILANCIA ofera peste 72.000 de produse din domeniul echipamentelor profesionale si accesoriilor pentru gastronomie si colaboreaza cu 400 de parteneri din intreaga lume pentru a oferi o gama completa de produse pentru sectorul de activitate HoReCa.

Sursa: www.bilancia.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii