Dupa cum stiti probabil deja, www.autovital.ro este un blog auto unde puteti gasi multe stiri, informatii, documentatii, noutati, evenimente, anunturi, forum, oferte, concursuri, configuratoare auto, configuratoare jante, configuratoare anvelope, cataloage piese, cataloage uleiuri si multe alte lucruri interesante, toate din domeniul auto.

Din dorinta de a va ajuta sa va promovati GRATUIT si cat mai usor afacerea din domeniul auto, am lansat o noua modalitate prin care ne puteti trimite articole auto pentru publicare GRATUITA. Pe langa modalitatea clasica de trimitere a articolelor auto la adresa de e-mail auto.vital@yahoo.com, acum aveti la dispozitie si varianta completarii unui simplu formular la adresa http://www.autovital.ro/2011/01/adaugati-un-articol-auto.html, nefiind necesar sa va creati un cont pe blog.

Unul din marile avantaje al articolelor auto publicate pe www.autovital.ro este faptul ca acestea sunt publicate si pe retelele de socializare Google+, Facebook, Twitter, Toate Blogurile, precum si alte site-uri care preiau articolele AUTOvital (ZTB.ro, ZiareLive.ro, AllBlogs.ro, etc.), marind considerabil posibilitatea ca acestea sa fie vizualizate de cat mai multi cititori.

Pentru orice alta colaborare (crearea de campanii auto in comunitatea blogger-ilor, organizarea de concursuri auto pe blog, publicarea unor advertoriale auto, etc), va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa auto.vital@yahoo.com sau direct prin formularul de contact la adresa http://www.autovital.ro/p/contact-autovital.html.

Tot pe www.autovital.ro aveti posibilitatea sa adaugati un anunt auto, sa deschideti un topic nou pe forum, sa comentati pe forum, sa adaugati un service auto in lista aferenta judetului din care face parte service-ul respectiv, sa va abonati la serviciul de Newsletter, etc.

Va asteptam cat mai des pe www.autovital.ro, sa descoperim impreuna "nemarginitul univers auto"!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

3 comentarii

  1. Autovital.ro este un site de promovare foarte bun, eu mai folosesc si anunturi gratuite donda.ro , ai publicitate gratuita la afacerea ta pentru toate domeniile, autovital este un site specializat pe anunturi auto :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa inteleg ca tot ce trebuie sa facem este sa scriem un articol si Dvs. il publicati?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati inteles foarte bine...conteaza doar ca articolul trimis de d-voastra sa fie util pentru cititorii www.autovital.ro!
    E foarte simplu, nu?

    RăspundețiȘtergere