Sa nu uitam de anvelopele de vara!

Suntem deja un luna mai, temperatura medie constanta a depasit de mult timp 7 grade Celsius, motiv pentru care este neaparat necesara folosirea anvelopelor de vara. Sa nu uitam ca primul lucru pe care trebuie sa il facem atunci cand pregatim masina pentru sezonul cald este sa trecem la anvelope vara (asta in cazul in care am neglijat sa facem aceasta operatie pana acum). Comparativ cu anvelopele de iarna, cele de vara au o consistenta diferita, oferind tractiune sporita la temperaturi mai mari de 7 grade Celsius. Sa nu uitam aici si de o verificare a presiunii rotilor din cand in cand, pentru a pastra anvelopele intr-o stare cat mai buna si de o verificare a directiei masinii, pentru a nu uza anvelopele neuniform.

In cazul in care nu ati montat inca anvelopele de vara pe masina sau le aveti deja montate, dar profilul acestora este mai mic de 1.6 mm, este timpul sa treceti la achizitia de noi anvelope. In acest sens, o solutie viabila din toate punctele de vedere o reprezinta magazinul de cauciucuri online www.ad-garage.ro.

Acesta va ofera printre altele:
-o gama foarte variata de marci de anvelope, nu mai putin de 40.000 de anvelope de vara;
-livrare rapida la service-ul auto AD-Garage selectat de d-voastra;
-posibilitatea de a alege dintre 130 de service-uri auto AD Garage din Romania.

Pentru o comanda de anvelope trebuie sa efectuati 4 pasi simpli:
1.Selectati anvelopele dorite;
2.Alegeti service-ul AD-Garage preferat;
3.Completati datele personale;
4.Confirmati comanda.

Mai mult, pentru toate comenzile confirmate, service-ul selectat de dumneavoastra pentru livrarea anvelopelor va fi notificat cu privire la comanda dumneavoastra. Va puteti prezenta la service pentru ridicarea produselor comandate in intervalul specificat in pagina web de  confirmare a comenzii. Contravaloarea produselor urmeaza a fi achitata la service-ul de unde se ridica produsele.

Pentru montarea anvelopelor comandate, puteti selecta acele service-uri in dreptul carora veti regasi simbolul   - acestea ofera si servicii de vulcanizare. Pentru a afla pretul exact al acestor operatiuni, puteti contacta direct service-ul respectiv.

Simplu, nu?
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii