Oficialii Euro sunt invitati sa calatoreasca in cele 366 de autovehicule Hyundai.
Printre autovehicule se numara modelele de lux Equus, Genesis si noua generatie i30 - proiectata pentru Europa.
Autocarele echipelor nationale sunt decorate cu sloganurile propuse de fani.

Hyundai Motor a anuntat ca va oferi 366 dintre cele mai interesante modelel ale sale, pentru a fi utilizate de catre oficialii si invitatii UEFA EURO 2012™ pe toata durata desfasurarii evenimentului care va avea loc luna urmatoare, in Polonia si Ucraina.

In timpul ceremoniei de predare, care s-a desfasurat pe stadionul national din Varsovia, Polonia, Hyundai a prezentat autocarele oficiale ale echipelor nationale, decorate cu sloganurile create de fani, pentru a incuraja cele 16 natiuni participante. Concursul "Fii acolo cu Hyundai" a permis fanilor sa transmita sloganuri cu care sa fie inscriptionate autocarele echipelor nationale. Fanii au avut posibilitatea sa transmita propunerile incepand cu luna decembrie, iar cei 16 castigatori au fost anuntati pe 7 mai.

"Fotbalul inseamna dinamism, entuziasm si pasiune", a declarat Terry Im, presedintele Hyundai Motor Europe. "Acestea sunt intocmai emotiile pe care Hyundai doreste sa le impartaseasca clientilor sai."

"Cu doar 23 de zile pana la inceperea turneului, predarea autovehiculelor a reprezentat o etapa cheie in pregatirea UEFA EURO 2012™," a declarat Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing UEFA Events SA. "Recunoscut ca un important producator mondial de automobile atragatoare ca design, fiabile si confortabile, Hyundai va contribui la organizarea turneului prin asigurarea mijloacelor de transport de inalta calitate pentru echipe, oficiali si invitati."

Printre cei prezenti la ceremonia de predare, s-au numarat oficiali ai Hyundai Motor si UEFA, precum si membrii ai comitetului local de organizare.

Pentru a sprijini organizarea meciurilor de fotbal de luna urmatoare, Hyundai va pune la dispozitie urmatoarele modele: Equus, Genesis, ix55, Santa Fe, ix35, i40, Sonata, Elantra si noua generatie i30. In plus, Hyundai va oferi si peste 200 de autovehicule H1 Van.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii