În ultimele luni, Serviciul Sisteme Mediu Dacia a derulat, pe Platforma Dacia, o serie de lucrări de amenajare a spaţiilor verzi. Astfel, a fost plantat gazon pe o suprafaţă de peste 50.000 mp de teren.

În această primă etapă, au fost semănate 2.000 kg de seminţe specifice pentru perioade secetoase şi pentru tipurile de sol de pe platformă, iar proiectul a beneficiat de consultanţă din partea unor specialişti din domeniul public. Pentru pregătirea solului au fost achizionaţi 4.000 metri cubi pământ fertil. Proiectul vizează toate spaţiile verzi de pe platforma Dacia, astfel că acţiunea de amenajare a spaţiilor verzi va continua până în toamna acestui an.

Zonele unde s-au realizat primele lucrări sunt: Uzina Vehicule Dacia (Departamentele Presaj, Caroserie, Vopsitorie şi  anexele), Uzina Mecanica şi Şasiuri Dacia (Departamentele Motoare, Cutii de Viteze, Renault Mecanique Roumanie, Aluminiu, Şasiuri), în apropierea Centralei Termice, dar şi în Zona Industrială Furnizori - Valeo, EUROAPS şi în jurul anexelor acestora .

Lucrările de amenajare a spaţiilor verzi fac parte din pachetul de lucrări de îmbunătăţire a infrastucturii Platformei Dacia.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii