stiri auto
Rüsselsheim. Consiliul de Supraveghere al Adam Opel AG a aprobat un plan de afaceri important în aducerea Opel înapoi la profitabilitate durabilă.

Planul vizează:
-Investiţii în portofoliul de produse Opel/Vauxhall, combinate cu o nouă strategie de vânzări
-O strategie de brand revizuită
-Planuri de care vizează reducerea costurilor materiale, de dezvoltare şi producţie, ca şi a  profita de sinergiile alianţei dintre GM şi PSA Peugeot Citroen
-O strategie redefinită privind exportul şi extinderea în piaţă

Aceste elemente sunt necesare pentru revenirea la rezultate pozitive pentru Opel.

Stephen Girsky, Vice-Preşedinte, General Motors şi Preşedinte al Consiliului de Supraveghere Opel, a declarat: "Planul aprobat astăzi deschide calea pentru viitor puternic Opel. GM se află în spatele Opel, şi încurajează atât managementul, cât şi pe reprezentanţii angajaţilor să continue să lucreze împreună pentru a satisface mai bine clienţii şi a reveni rapid la profitabilitate."

Wolfgang Schäfer-Klug, Preşedinte al Forumului European al Angajaţilor şi Vicepreşedinte al Consiliului de Supraveghere Adam Opel AG: "Planul de afaceri pentru 2012-2016 aprobat de Consiliul de Supraveghere este o bază bună pentru viitorul Opel. Sprijinul GM demonstrează cât de importante sunt pentru companie ingineria europeană şi sediile europeane ale Opel/Vauxhall. Opel trebuie să se concentreze pe punctele sale forte pentru de a creşte şi a asigura locuri de muncă, chiar într-un mediu de piaţă dificil."

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii