stiri auto
Dinamic 92 Distribution a fost prezent la REIFEN MESSE, cel mai important eveniment mondial din industria anvelopelor.
Anul 2012 marchează aniversarea a 20 de ani de activitate a companiei în România.


Dinamic 92 Distribution, una dintre cele mai importante companii de distribuţie de anvelope de pe piaţa locală, a reprezentat România la expoziţia internaţională Reifen Messe organizată în perioada 5 - 8 iunie 2012, la Essen, Germania.

Prezenţa la cel mai mare eveniment internaţional dedicat industriei de anvelope face parte din strategia companiei de extindere a activităţii pe pieţele externe în următorii 3-5 ani.

 „Prezenţa ca expozant la acest eveniment a dus la apariţia unor oportunităţi reale de pătrundere pe pieţe noi și de colaborări cu importante companii din domeniul anvelopelor. Suntem extrem de încântaţi de rezultatele înregistrate la Reifen Messe, cu atât mai mult cu cât acesta este un prim mare pas pe care îl facem în strategia de extindere a afacerilor la nivel internaţional. După 20 de ani în care am reuşit să transformăm compania în cel mai mare distribuitor de anvelope din ţară, următorul proiect este să ducem produsele şi numele Dinamic 92 mai departe, la nivel internaţional”, a declarat Viorel Tofan, director general Dinamic 92 Distribution.

Ediția din acest an, cu numărul 27,  a Târgului Internațional Reifen Messe a beneficiat de o puternică participare internațională și cea mai cuprinzătoare ofertă prezentată vreodată: aproximativ 19.000 de vizitatori din toată lumea au fost prezenţi la târg, alături de cei 653 de expozanţi din peste 130 de ţări, pentru a afla ultimele inovaţii în domeniul producției de anvelope şi echipamente auto şi pentru a stabili noi parteneriate de afaceri.

Pentru Dinamic92, participarea la Reifen Messe a reprezentat şi o ocazie excelentă de a aniversa cei 20 de ani de activitate în domeniul distribuţiei, alături de clienţi, colaboratori şi de potenţialii parteneri care au vizitat standul. 

Despre SC DINAMIC92 DISTRIBUTION SRL
Înfiinţată în 1992 la Piatra Neamţ, Dinamic 92 Distribution este o companie cu capital integral românesc din domeniul distribuţiei de anvelope. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 125 de milioane de lei, consolidându-şi astfel poziţia de lider pe piaţa locală de distribuţie de anvelope.

În cifre, Dinamic 92 Distribution înseamnă astăzi distribuţia la nivel naţional a peste 500.000 de anvelope/an, 40 de branduri în portofoliu, servicii de logistică integrate totalizând o flotă proprie de 120 de vehicule
și 20.000 mp spaţii de depozitare prin intermediul a 5 depozite regionale la București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Piatra Neamț.

Sursa: www.dinamic92.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii