stiri auto
Noul Outlander Plug-in Hybrid EV Premieră Mondială.

La urmatoarea ediţie a Salonului Auto de la Paris 2012*, Mitsubishi Motors va continua prezentarea noii sale generaţii de produse globale, competitive, susţinătoare ale trendului eco, printr-o serie impresionantă de premiere.

Punctul culminant al acestei ofensive va fi prezentarea, la nivel mondial, a noului Outlander Plug-in Hybrid EV.

O nouă frontieră
Nefiind nici simplă adaptare a unui motor cu ardere internă existent (ICE) – vehicul alimentat în mod normal, nici model dedicat tehnologiei Plug-in Hybrid, noul Outlander Plug-in Hybrid EV (sau "PHEV") va împărtăşi designul său cu noile versiuni Outlander ICE, ce urmează a fi lansate în curând, putând fi considerat o performanţă tehnologică în sine.

Ca atare, va fi prima maşină reprezentativă, a unui producător important, prevăzută de la bun început, cu dispozitive încorporate fie pentru motopropulsorul ICE sau PHEV.

Tehnologia Plug-in Hybrid EV
În plus faţă de avantajele intrinseci, noul Outlander PHEV va continua să se remarce prin: Prima maşină Plug-in Hybrid marca Mitsubishi Motors, va fi un autovehicul bazat pe tehnologia EV, având la bază vasta expertiză, a MMC, în domeniul tehnologiei electronice şi EV, suplimentată, la nevoie, de un motor pe benzină – o soluţie mai adaptată pieţei globale actuale decât motorina.

Beneficiind din plin de renumita expertiză 4x4, va fi de asemenea prima maşină electrică 4x4 permanent produsă în serie.


Tracţiune integrala
Combinaţia unică a trenului de rulare, a noului Outlander PHEV, din motorul electric frontal, motorul electric spate şi motorul pe benzină cu tracţiune faţă/generator se explică prin alegerea a 3 moduri de conducere:
-Pur (Motor Twin 4WD EV)
-Serie (Motor Twin 4WD - EV susţinut de generator)
-Paralel (Motor ICE susţinut de Motorul Twin 4WD).

O data montat pe Noul Outlander, sistemul Mitsubishi Plug-in Hybrid va permite gamei cu tracţiune integrală şi emisii foarte scăzute, similare celor ale modelului de prezentare Concept PX-MiEV II, o distanţă de parcurs de peste 800 km şi o limită a emisiilor CO2 sub 50 g/km.

Mai mult…
În timp ce Noul Outlander ICE îşi va începe cariera comercială în Europa de Vest şi de Est, în această toamnă, modelul Outlander Plug-in Hybrid EV va fi disponibil la vânzare în Europa, din 2013.

Sursa: Mitsubishi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii