Orange Summer Party 2012
Hyundai Auto Romania organizeaza in perioada 19-25 iulie 2012 concursul on-line "Mergi la Orange Summer Party 2012 cu Hyundai!".

In calitate de partener al concertului JessieJ - organizat in data de 28 iulie 2012 la Mamaia - sub denumirea Orange Summer Party 2012, Hyundai Auto Romania pune la dispozitia castigatorului concursului:

-Cazare pentru castigator si 3 prieteni ai acestuia, in doua camere duble twin - hotel 4 stele, Constanta, in weekend-ul 27-29 iulie 2012.
-Un autovehicul noul Hyundai i20 in comodat, cu plinul de combustibil asigurat, cu care se poate deplasa catre locatia evenimentului Orange Summer Party 2012.
-Acces VIP pentru castigator si 3 prieteni ai acestuia la concertul Orange Summer Party 2012.

Inscrierea in concurs se realizeaza on-line accesand contul Facebook al Hyundai Auto Romania, disponibil la adresa web www.facebook.com/HyundaiAutoRomania si postand un comentariu sau o imagine care sa simbolizeze intentia participantului la concurs de a fi alaturi de JessieJ la primul sau concert in Romania.

Validarea unei postari in concurs se va produce odata ce aceasta intruneste minim 3 voturi tip "Like" de la 3 prieteni distincti ai autorului.

Desemnarea castigatorului se va realiza prin tragere la sorti on-line si va fi publicata la data de 25 iulie 2012 pe contul Facebook al Hyundai Auto Romania.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii