Toyota Auris
Incepand de astazi, 16 iulie, Toyota Romania lanseaza campania de promovare a modelului de clasa C, Toyota Auris, campanie intitulata “Auris pentru Aur”.

Campania are doua componente: un concurs organizat pe pagina de Facebook Toyota Romania si Oferta de Aur, compusa dintr-un pachet de 5 ani de intretinere gratuita si un avantaj client de pana la 3.000 de euro.
           
Concursul « Auris pentru Aur » se desfasoara in perioada 16.07-12.08 2012  pe pagina de Facebook Toyota Romania - www.facebook.com/ToyotaRomania,  premiul pus in joc  fiind chiar o masina Toyota Auris.  Participantii trebuie sa aleaga tipul medaliei pe care considera ca Romania o va obtine la sporturile la care participa in competitia de la Londra 2012 si/sau numarul total de medalii estimat pentru fiecare sport in parte. Fiecare predictie corespunde unui numar de puncte, iar participantii care acumuleaza minim 1.000 de puncte se califica pentru tragerea la sorti, in urma careia se castiga o Toyota Auris.

Intretinerea gratuita se ofera in perioada 16 iulie-30 septembrie, la orice varianta a modelului Toyota Auris, este valabil 5 ani sau 150.000 km si include manopera si piesele aferente reviziilor periodice. Intretinerea gratuita este valabila pe teritoriul Romaniei si se efectueaza exclusiv in cadrul atelierelor de reparatii autorizate Toyota, cu piese originale Toyota.  Oferta de Aur este completata de un avantaj client de pana la 3.000 de euro, TVA inclus.

Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii