Mazda6
Noul model de referinţă Mazda înglobează tehnologiile SKYACTIV şi tema de design KODO – „sufletul mişcării”

Bucureşti, 25 iulie 2012 – Mazda va prezenta în premieră mondială noua Mazda6 Sedan la ediţia de anul aceasta a Salonului Auto de la Moscova. Evenimentul va începe pe 29 august şi va dura până pe 9 septembrie 2012.

Noua Mazda6 este al doilea dintre modelele de generaţie viitoare introduse de Mazda, care include atât întreaga gamă de tehnologii SKYACTIV, cât şi noua linie de design KODO – “sufletul mişcării”. Totodată, acesta va fi primul autovehicul echipat cu sistemul Mazda de frânare regenerativă, i-ELOOP. Introducerea i-ELOOP reprezintă a doua etapă din strategia Mazda Building Block destinată dezvoltării de tehnologie prietenoasă cu mediul. Aceasta prevede îmbunătăţiri semnificative ale tehnologiilor auto de bază, înainte de introducerea graduală a vehiculelor electrice pentru a eficientiza şi mai mult consumul de combustibil şi pentru a reduce emisiile de carbon.

Noua Mazda6 integrează cele mai bune elemente în materie de expertiză tehnică şi măiestrie de asamblare din toate domeniile, de la performanţe dinamice şi design, până la performanţe de mediu şi de siguranţă. Modelul este unul reprezentativ pentru o nouă generaţie de produse Mazda. Prezintă caracteristici de stil, confort şi o senzaţie premium pe care le aşteaptă oricine de la un vehicul de clasă medie, oferind totodată plăcerea condusului agil şi reacţia rapidă la comenzile şoferului, care stau la baza brandului Mazda.

Mazda va susţine conferinţa de presă de la 11:30, pe 29 august 2012.

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii