stiri auto
-Prin alegerea modelului  Prius Plug-in Hybrid, Alteta Sa Serenisima, Printul Albert al II-lea de Monaco  isi demonstreaza angajamentul de a pozitiona  Principatul de Monaco pe primul loc in Europa in ceea ce priveste mobilitatea sustenabila
-Prius Plug-in Hybrid are emisii de CO2 de doar 49 g/km
-Cu o autonomie de 25 de km in modul suta la suta electric (EV), modelul asigura zero emisii de CO2, Nox si particule, in special la condusul in oras

Alteta Sa Serenissima Printul Albert II de Monaco a primit astazi primul vehicul Toyota Prius Plug-in Hybrid, pe care il va folosi pentru o perioada de doua luni. Noul vehicul este posibil sa inlocuiasca pe viitor actualul Prius condus de ASS Printul Suveran de Monaco.

“Suntem mandri sa livram primul vehicul Prius Plug-in Hybrid catre Alteta Sa Serenissima. Este o onoare sa continuam parteneriatul pe termen lung, menit sa contribuie la protectia mediului si sa indeplineasca obiectivele stabilite de Alteta Sa Serenissima Printul Albert II de Monaco”, a spus Didier Leroy, Presedinte si CEO Toyota Motor Europe. 

In Februarie 2012, guvernul monegasc sub indrumarea Altetei Sale Serenissime, a introdus o schema noua de stimulare a achizitionarii vehiculelor care contribuie la protectia mediului in Principat. Noua legislatie permite acordarea de subventii integrale de 5.500 de EUR pentru vehicule integral hibrid cu emisii sub 60g/km de CO2 si subventii de 9.000 de EUR pentru vehicule integral electrice.

Bazandu-se pe puterea exemplului, Alteta Sa Serenissima va conduce pentru uz personal vehiculul Toyota Prius Plug-in Hybrid, cu emisii de Co2 de doar 49g/km.

Contribuind considerabil la evolutia capacitatilor sistemului Hybrid Synergy Drive®, Prius Plug-in Hybrid incorporeaza o baterie litiu-ion ce ofera autonomie de 25 km in modul integral electric.  In afara performantelor electrice, noul Prius Plug-in Hybrid poate fi folosit si ca vehicul integral hibrid obisnuit, in acest caz comportandu-se ca un model standard Prius.  Aceasta combinatie unica ofera noului Prius Plug-in Hybrid o autonomie de 1.200 km.
stiri auto 
In doar 90 de minute, masina poate fi reincarcata complet la o priza conventionala. Cu o autonomie de 25 km in modul electric si 424 de statii de reincarcare disponibile in Monaco, Prius Plug-in Hybrid poate calatori cu usurinta in Principat utilizand doar modul electric, cu zero emisii de CO2 si noxe.

In calitate de lider recunoscut in tehnologia integral hibrida, cu vanzari de peste 4 milioane unitati la nivel mondial, Toyota saluta initiativa Altetei Sale Serenissime de a promova vehiculele care ajuta la protectia mediului inconjurator.

Sursa: Toyota Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii