Bosch Automechanika
În cadrul ediţiei din acest an a Târgului Automechanika, ce se va desfăşura în perioada 11 - 16 septembrie 2012 la Frankfurt am Main, Bosch îşi va expune produsele şi serviciile în Hala 9. Bosch, care este principalul furnizor la nivel mondial de servicii complete pentru service-uri şi industria auto, îşi va prezenta gama variată de piese de schimb, de la tehnologia de diagnoză şi echipamentele pentru service-urile auto, la serviciile şi francizele de service-uri auto.

Expertiza completă în materie de sisteme demonstrată în patru „service-uri auto”
Demonstraţiile tehnice vor avea loc în cadrul târgului în patru „service-uri auto”, fiecare dintre acestea dovedind expertiza interconectată Bosch, împărţită în mai multe teme, în funcţie de sistemul de propulsie sau de domeniu. Astfel, concernul german îşi va demonstra expertiza completă - de la aparatura de diagnoză, întreţinere şi reparaţii cu ajutorul pieselor de schimb corespunzătoare, până la servicii de asistenţă online. Două „service-uri auto” vor acoperi teme ce ţin de tehnologiile tradiţionale de propulsie diesel şi cu aprindere prin scânteie, de la diagnoză până la reparaţii. Cel de-al treilea „service auto” va pune accent pe sistemele de propulsie noi şi alternative, precum tehnologia hibrid şi e-mobilitatea, în timp ce al patrulea „service auto” se va concentra asupra gamei de produse Bosch destinate autovehiculelor comerciale. 

Punctul de atracţie principal al expoziţiei: prezentarea Bosch „ESI[tronic] live”, viitorul software pentru service-urile auto
Vizitatorii Târgului Automechanika vor avea ocazia să vadă în premieră îmbunătăţirile celui mai utilizat software destinat service-urilor auto - ESI[tronic]. Pe viitor, se pregăteşte lansarea unei extensii online a actualului software ESI[tronic]2.0 - „Bosch ESI[tronic]live”. Conceptul de funcţionare al acestei noi soluţii online se adaptează proceselor de lucru din service-urile auto. Utilizatorul primeşte indicaţii rapide şi simple pe durata procesului de reparare - de la citirea memoriei de erori şi opţiunea de a introduce simptome, diagnoză şi identificarea componentelor defecte, până la un proces integrat de comandă a pieselor necesare. ESI[tronic]live îi oferă utilizatorului toate informaţiile şi funcţiile necesare pentru asistenţă în cadrul fiecărei etape. Alături de software-ul ESI[tronic]2.0 deja existent în service-urile auto, cu ESI[tronic]live, Bosch va asigura service-urilor auto din întreaga lume un modul software rentabil de diagnoză şi reparaţii, care va spori, de asemenea, eficienţa activităţii lor. 

Conceptele de service auto Bosch
Conceptele de service auto Bosch precum Bosch Car Service şi Auto Crew vor fi prezentate, de asemenea, detaliat în cadrul Târgului Automechanika. În zona exterioară, în faţa Halei 9, Bosch va prezenta oportunităţile pentru asigurarea unui viitor de succes. Un service auto Bosch Car Service şi unul Auto Crew la scară reală vor prezenta cerinţele minime impuse de Bosch viitorilor parteneri. 

Toate mărcile Bosch la un loc
Anul acesta, în Hala 9, mărcile Bosch pentru servicii post-vânzare şi service-uri auto vor fi prezentate pentru prima oară împreună. Ca specialist în reţeaua de service-uri auto pentru producătorii de autovehicule, Beissbarth oferă o gamă largă de produse pentru reglarea şasiului şi testarea frânelor şi va prezenta, de asemenea, produse noi, inclusiv un stand de testare a frânelor/de diagnoză a unităţilor de comandă a autovehiculelor hibride. Sicam, un specialist în domeniul operaţiunilor de service pentru pneuri, îşi va prezenta întreaga gamă de produse şi va expune noi dispozitive de echilibrare a roţilor şi de montare a pneurilor. HC Cargo îşi va prezenta gama variată de piese de schimb pentru sistemele electronice ale autovehiculelor. 

Prezentarea generală a numerelor standurilor şi a programului:

Standul Bosch:

Hala 9.0, Standul B06 

Francizele service-urilor auto Bosch:
Hala 9.0
Zona exterioară, Hala 9.0 

Standul Beissbarth:
Hala 9.0, Standul E06 

Standul Sicam:
Hala 9.0, Standul D06 

Standul HC Cargo şi Unipoint:
Hala 9.0, Standul D16 

Conferinţa de presă Bosch:
Conferinţa de presă Bosch va avea loc în prima zi de desfăşurare a Târgului Automechanika, în data de 11 septembrie 2012, între orele 13:15 şi 14:15 în Portalhaus, nivelul 1, Transparenz 1 şi 2.

Robert Hanser, preşedintele Consiliului de Administraţie al departamentului Automotive Aftermarket şi Hans-Peter Meyen, membru al Consiliului de administraţie al diviziei de diagnoză şi dezvoltare vor vorbi în cadrul evenimentului. 

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii