CNK Dunlop 2012
Micuţii bolizi încing atmosfera spre finalul Campionatului Naţional de karting Dunlop 2012 pe pista de la Vegas din Arad.

Bucureşti, 25 august 2012 – Programată în acest week-end pe pista circuitului de karting de la Arad, cea de-a cincea etapă a Campionatului Naţional de Karting Dunlop 2012 va alinia la start 40 de piloţi licenţiaţi FRAS. Cei mai importanţi piloţi înscrişi în lupta pentru titlul de campion la fiecare din cele 8 clase vor încinge asfaltul în acest week-end torid pentru a cincea oară în actualul sezon. Etapa de la Arad a CNK Dunlop 2012 va fi penultima etapă a sezonului şi va stabili câştigătorii la câteva din clasele din competiţie.

Din nou, cea mai disputată clasă, KZ2, rezervă suprizele etapei cu Campagnoni Nazareno în postura de lider la zi al clasei. În opoziţie, clasa celor mai mici, KID KART, totodată şi clasa ce va deschide manşele de concurs de duminică, anunţă un număr important de piloţi pe grilă şi o luptă încinsă pentru podiumul etapei.

În etapa arădeană, lidera la zi a clasei KF3, Anton Bianca promite să îşi consolideze avantajul, iar un nou loc pe podium îi va garanta titlul sezonului la clasa sa cu o etapă înainte de finalul sezonului.

La clasele KF2, PUFO, MINI şi Rotax, lupta va viza în special locurile doi şi trei ale podiumului final după cinci etape şi consolidarea avantajelor celor aflaţi în postura de lideri la zi.

Toţi iubitorii întrecerilor de karting sunt aşteptaţi să urmărească confruntarea de pe pista de karting de la Arad din tribune sau pe Facebook, prin paginile specializate deschise de FRAS şi DUNLOP, precum şi pe grupul Karting România iniţiat pe Facebook.

Următoarea etapă a CNK DUNLOP 2012 se va disputa pe circuitul de karting AMKCart de lângă Bucureşti, în perioada 15-16 septembrie a.c.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii