Suzuki Swift Sport
Spectacolul inedit va fi deschis de către Suzuki Swift Sport.

Sâmbătă, 06 octombrie 2012, la Odorheiu Secuiesc va avea loc un concurs de îndemânare adresat tuturor posesorilor de permise de conducere, organizat de către Harghita Off Road Club. Competiţia auto se adresează tuturor celor care vor să practice sportul automobilistic. Are caracter de masă, la care poate participa orice persoană care posedă permis de conducere auto.

Suzuki este un susţinător al motorsportului la nivel internaţional şi are.un pedigree câştigat în cele mai dificile competiţii. În cadrul acestui concurs de îndemânare auto Suzuki România este partener oficial al evenimentului, prin dealerul local Hinode Motors. Competiţia va oferi cu siguranţa spectaculozitate având în vedere ca traseul va fi deschis de Suzuki Swift Sport iar spectatorii vor avea ocazia de a efectua sesiuni de drive test cu cele mai noi modele.

Competiţia se va desfăşura pe strada Bethlen Gabor, în spatele centrului comercial Kaufland, începând cu ora 11:00, pe cinci grupe, în funcţie de capacitatea cilindrică a maşinii, primele trei locuri urmând a fi premiate de către organizatori şi parteneri cu cupe, diplome, un weekend wellness. De asemenea se acordă premii speciale pentru participare feminina şi celui mai tânăr concurent.

Înscrierile se fac în limita a 45 de concurenţi prin e-mail la racingschoolhr@gmail.com sau prin sms la numerele 0744-691167; 0723-662373 cu respectarea termenelor de înscriere. Înscrierile se vor încheia la faţa locului, înainte de concurs, la ora 10:00. Taxa de participare este 30 RON.”

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. Multumim pentru informatii sunteti cei mai tari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa ajung.Am colaborat odata cu cei de la toyota din Odorheiul Secuiesc si m-a impresionat profesionalismul lor.Sunt convins ca si cei de la Suzuki vor fi la fel,asa ca va fi cu siguranta un concurs reusit.

    RăspundețiȘtergere