Renault Master isi imbogateste palmaresul cu un nou premiu, fiind declarat « VAN OF THE YEAR 2012 » in Germania. Titlul este desemnat de catre prestigioasele publicatii « Deutschen Handwerkszeitung » si « Handwerk Magazin ».

Renault Master
Renault Master a castigat cel mai ravnit premiu german: « Vehiculul Comercial al Anului 2012 ».
Acest premiu este acordat de catre un juriu compus din 15 utilizatori experimentati de vehicule utilitare, care testeaza la fiecare doi ani gama de vehicule utilitare cu sarcina mai mica de 3,5 tone, in conditii reale de exploatare.
Master, fabricat in exclusivitate in uzina din Batilly (France) detine 13,7% din piata de furgoane mari din Europa (iulie 2012), contribuind la pastrarea pozitiei de lider detinuta de Renault pe segmentul de vehicule utilitare, inca din anul 1998.

Renault Master isi imbogateste palmaresul cu un nou premiu, fiind declarat « VAN OF THE YEAR 2012 » in Germania. Titlul este desemnat de catre prestigioasele publicatii « Deutschen Handwerkszeitung » si « Handwerk Magazin ».

Organizat sub egida Ministerului Federal al Transporturilor, acest premiu este acordat de un juriu compus din 15 utilizatori experimentati din zona acestui business. Acestia au testat timp de o saptamana in conditii reale de utilizare 12 vehicule utilitare ale diverselor marci, in versiune dubla cabina si sasiu de mai putin de 3,5 tone.

La finalul evaluarii, Master dCi 125 FAP s-a clasat pe primul loc, tinand cont de rezultatele testului de condus si de alte criterii combinate cum ar fi: conceptia, rentabilitatea, respectul pentru mediul inconjurator (conform DEKRA).

«Premiul Vehiculul Comercial German al anului este un titlu foarte special, iar acest rezultat excelent prefigureaza succesul marcii pe o piata a furgoanelor foarte competitiva », a precizat Achim Schaible, Director Renault Germania.

Anul acesta, ceremonia de acordare a premiului a avut loc pe 21 septembrie 2012 la Salonul International de Vehicule Comerciale (IAA) din Hanovra, Germania.

De mentionat ca Renault este lider pe piata europeana de vehicule comerciale usoare de 15 ani consecutivi, cu o cota pe piata de 16,4% in primul semestru 2012.

Renault Master
RENAULT MASTER, MULTIPLU PREMIAT
Apreciat de catre clientii sai si totodata de catre specialisti, Master are un palmares frumos, intrucat a primit nu mai putin de 8 premii de la lansarea sa in mai 2010:

  • «Van of the Year 2012» in Olanda, premiu oferit de catre « Automobiel Management »
  • «Vehiculul anului 2011 pentru companii», acordat de catre revista franceza « L’Automobile et l’Entreprise».
  • «Utilitara anului 2011», distinctie acordata de catre revista franceza « L’Argus ».
  • «Van of the Year 2011», titlu obtinut in Danemarca si Lituania
  • «Furgonul anului 2011», premiu acordat  de catre revista britanica « What Van? »
  • «Furgonul anului 2010», desemnat in cadrul Fleetworld Trophy 2010 in UK . Grupul Renault a fost ales si « Constructorul de furgoane al anului » (UK)
  • «Transportatorul anului 2010», desemnat de catre revista germana «Kep».

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii