Penultima etapă a cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 se va disputa în acest sfârşit de săptămână pe circutul de la Brno. Cunoscut prin dificultate, circuitul ceh poate rezerva noi surprize în lupta pentru supremaţia clasei regină Superbike 1000cc, făcând din weekend-ul 14-16 septembrie a.c., unul din cele mai dificile ale sezonului.

Dunlop RoSBK,
Penultima etapă a cupei de motociclism viteză Dunlop Romanian Superbike începe mâine pe circuitul de la Brno. Confruntarea dintre Cazacu şi Mistode va face şi din această etapă una incendiară.

Bucureşti, 14 septembrie 2012 – Penultima etapă a cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 se va disputa în acest sfârşit de săptămână pe circutul de la Brno. Cunoscut prin dificultate, circuitul ceh poate rezerva noi surprize în lupta pentru supremaţia clasei regină Superbike 1000cc, făcând din weekend-ul 14-16 septembrie a.c., unul din cele mai dificile ale sezonului.

Diferenţa de doar un punct în fruntea clasamentului clasei între Ionuţ Mistode şi Cătălin Cazacu va pune presiune pe ambii campioni naţionali en titre la cele două clase ale competiţiei: SBK 1000cc şi SSP 600cc.

Lupta campionilor, în adevăratul sens al cuvântului, va fi marcată atât de dorinţa pilotului bucureştean de a-şi apăra titlul şi supremaţia la clasa SBK, cât şi de cea a pilotului timişorean de a-şi dovedi puterea şi la clasa mare, după ce şi-a adjudecat fără probleme titlul clasei mici.

Configuraţia circuitului din Republica Cehă va pune presiune şi pe pneuri, acestea fiind nevoite să dea aderenţă şi încredere piloţilor care vor solicita un maxim de performanţă în această penultimă etapă a sezonului.

Înaintea etapei de la Brno, în top 3-ul clasei SBK, Vârgolici ocupă fără probleme ce-a de-a treia poziţie în clasament, în timp ce la clasa SSP, primele trei poziţii rămân ocupate în această ordine de: 1 Petre Pop, cu 130 puncte, 2. Cosmin Costescu, cu 79 de puncte şi 3. Octavian Negrea, cu 58 de puncte. La calsa 600cc, doar presiunea bulgară mai poate schimba ierarhia în batălia pentru ultima treaptă a podiumului.

Etapa va începe mâine cu sesiunea de antrenamente libere şi va continua cu calificările şi stabilirea grilei de start pentru cele două clase şi debutanţi. Cursele propriu-zise vor avea loc duminică, festivitatea de premiere fiind programată în jurul orelor prânzului.

Următoarea etapă a Dunlop RoSBK 2012 se va disputa pe circuitul de la Serres, în perioada 19-20 octombrie a.c.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partener
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii