CNK Dunlop 2012
Micuţii bolizi revin pentru a patra oară în acest sezon pe pista de karting din Tunari. Atmosfera de sfârşit de sezon va încinge spiritele şi va creşte competiţia la toate cele 8 clase pentru care se punctează în Campionatul Naţional de Karting Dunlop 2012.

Bucureşti, 14 septembrie 2012 – Programată în acest week-end pe pista circuitului de karting AMCKart de lângă Bucureşti, cea de-a şasea etapă şi ultima a Campionatului Naţional de Karting Dunlop 2012 va începe mâine cu înscrierea participanţilor şi va continua cu antremanetele libere şi primele manşe de calificări. Manşele de concurs se vor desfăşura duminică, piloţii înscrişi în competiţie punctând decisiv pentru acest sezon.

După 5 etape caniculare desfăşurate atât în Bucureşti, cât şi în Bacău şi Arad, Campionatul Naţional de Karting Dunlop 2012 îşi va disputa ultima etapă a sezonului din nou la Bucureşti. Circuitul AMCKart va deveni astfel pentru a patra oară în actualul sezon competiţional locul în care kartiştii îşi vor disputa titlurile celor 8 clase: PUFO, KID KART, MINI, N100 ICA, KF2, KF3, KZ2 şi Rotax.

De asemeni, după un record de participare de peste 70 de piloţi la o etapă şi cu o afluenţă crescută la clasele KZ2 şi MINI, ultima etapă bucureşteană aşteaptă şi ea un număr mare de participanţi la start.

Înaintea acestei etape, disputa la majoritatea claselor din campionat rămâne deschisă, putând rezerva suprize şi importante răsturnări în clasament.

Campionatul Naţional de Karting Dunlop 2012 este organizat de FRAS cu sprijinul DUNLOP. Campionii CNKD vor fi premiaţi în luna decembrie în cadrul Galei Campionilor FRAS.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partener
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii