Pentru prima dată în România pe piaţa producătorilor de automobile, Mercedes-Benz lansează versiunea de website pentru tabletă. Mercedes-Benz oferă un acces extins utilizatorilor, completând seria versiunilor de website dedicate smartphone-ului şi sistemului multimedia.

Mercedes-Benz.ro
Pentru prima dată în România pe piaţa producătorilor de automobile, Mercedes-Benz lansează versiunea de website pentru tabletă.
Mercedes-Benz oferă un acces extins utilizatorilor, completând seria versiunilor de website dedicate smartphone-ului şi sistemului multimedia.

Mercedes-Benz România anunţă lansarea website-ului www.mercedes-benz.ro optimizat pentru tablete, completând astfel seria de variante alternative de website, adaptate mijloacelor specifice de comunicare digitală, preferate de utilizatorii din toată ţară: smartphone, respectiv sistemul multimedia integrat la bordul autoturismelor sale (COMAND Online).

Din acest moment, folosind tabletele, se poate accesa website-ul companiei Mercedes-Benz România, ce oferă informaţii complete despre autovehicule, cât şi despre serviciile conexe şi accesoriile puse la dispoziţie. Totodată, website-ul dedicat tabletelor permite, ca şi cel specific pentru smartphones, consultarea configuratorului auto pentru personalizarea unui model sau localizarea centrelor autorizate.

Ca şi în cazul versiunilor pentru smartphone şi sistemul multimedia, Mercedes-Benz şi-a menţinut statutul de deschizător de drumuri, fiind prima companie care asigură o soluţie personalizată de consultare a site-ului de pe tabletă.

Versiunea de website optimizată pentru tablete are la bază www.mercedes-benz.ro, fiind creată pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor de tablete din România. Românii sunt foarte conectaţi la tot ceea ce înseamnă tehnologie şi pentru a fi la curent cu noutăţile apelează din ce în ce mai des la alternative de tip tabletă, smartphone sau sistem multimedia Comand Online. Era şi firesc să dezvoltăm versiuni adaptate cerinţelor şi nevoilor acestora de comunicare.”, afirmă Claudiu Arion, e-Business & CRM Manager, Mercedes-Benz România.

Ne bucurăm să anunţăm încă o dată că suntem primul brand auto din România care a introdus o versiune de website special pentru tabletă. Preocuparea noastră constantă este de a fi în contact cu cele mai noi tehnologii care au rolul să sporească confortul clienţilor noştri, iar prin această lansare, facilităm accesul utilizatorilor la informaţiile puse la dispoziţie în mediul online de compania noastră.” declară Valeriu Zaharia, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz Cars România.

La accesarea site-ului naţional www.mercedes-benz.ro, în funcţie de dispozitivul folosit pentru navigare (pc/smartphone/sistem multimedia Comand Online/tabletă) detectat de website, se deschide automat una dintre cele patru versiuni: pc, smartphone, tabletă sau sistem multimedia.

Versiunea pentru tabletă este disponibilă la: http://t.mercedes-benz.ro/

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii