Mazda6 Wagon
Mazda va prezenta motorul SKYACTIV-D 2.2 diesel care respectă normele Euro6.

Mazda Motor Corporation va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris versiunea break a noii Mazda6. Alături de aceasta va fi expusă şi varianta sedan, care a avut debutul mondial la Moscova. Ambele modele prezentate la Paris vor fi echipate cu noua motorizare SKYACTIV-D 2.2 diesel. Vânzările pentru noua generaţie Mazda6 vor lua startul în Europa la începutul anului viitor. Salonul auto de la Paris se va desfăşura între 27 septembrie şi 14 octombrie.

Motorul SKYACTIV-D 2.2 diesel este disponibil în variantele Standard Power şi High Power. Ambele derivate respectă standardele de emisii Euro6, valabile pentru Europa. Totodată, noua Mazda6 va fi disponibilă cu motoarele pe benzină cu injecţie directă SKYACTIV-G 2.0 şi SKYACTIV-G 2.5.

Noua Mazda6, este modelul de referinţă pentru noua generaţie de automobile Mazda. Aceasta intergrează rezultatul experienţei producătorului în termeni de măiestria asamblării, tehnologie, design, dinamică, performanţe de mediu şi siguranţă. Mazda6 este al doilea autovehicul din noua generaţie de modele Mazda care includ toate tehnologiile SKYACTIV şi noua temă de design KODO – Sufletul Mişcării. De asemenea, acesta prezintă o gamă avansată de tehnologii de siguranţă şi sistemul unic Mazda de frânare regenerativă - i-ELOOP.

Salonul va fi deschis pentru presă în zilele de 27 şi 28 septembrie, iar pentru publicul larg începând cu 29 septembrie. Conferinţa de presă Mazda va avea loc între 11:45 şi 12:00 (ora locală), pe 27 septembrie 2012.

Principalele modele la Salonul auto de la Paris 2012
Programate pentru a intra în producţia de serie
Noua Mazda6 break cu motorul SKYACTIV-D 2.2 diesel (Premieră Mondială)
All-new Mazda6 sedan with SKYACTIV-D 2.2 clean diesel engine
Vehicule aflate la vânzare
Mazda2, Mazda3, Mazda5, Mazda MX-5, Mazda CX-5

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii