BMW Seria 7
Cea mai exclusivă limuzină BMW pentru unul dintre cele mai importante turnee naţionale de golf din România.

Bucureşti – Pianul de Jos, 24 septembrie. Noul BMW Seria 7 a fost prezentat publicului din România în cadrul turneului de golf Cupa de Cristal BMW 2012. Acesta a marcat o premieră importantă pentru competiţie – câştigătorii având şansa să reprezinte România la cel mai mare turneu de golf amator din lume – BMW Golf Cup International. In fiecare an peste 100.000 de jucători din 50 de ţări îşi dispută un loc în finala mondială, competiţie care în 2012 a aniversat 30 de ani de la prima ediţie.

Pentru a fi compatibil cu programul internaţional BMW Golf Cup, organizatorii, SDK Management şi Asociaţia Jucătorilor de Golf din România, au adus modificări la formatul competiţiei organizând concursul pe 3 categorii, în funcţie de handicap: Domni 1(0-12 hcp), Domni 2 (13-28 hcp) şi Doamne (0-28 hcp). În ultima zi a avut loc competiţia pe echipe “Cupa Oraşelor” care a avut câştigătoare echipa formată din Daniel Morar şi Dan Ursu.

Câştigătorii Cupei de Cristal BMW 2012, şi participanţii la finala mondială BMW Golf Cup, sunt:
Categoria I Domni  (handicap 0-12) – Alexandru Bărbat
Categoria II Domni  (handicap 13-28) – Popa Florin
Categoria Doamne (handicap 0-28) – Ana Maria Coman

Noul BMW Seria 7 debutează în showroom-urile din România începând cu luna septembrie şi a avut parte de o prezentare exclusivă în cadrul turneului de golf Cupa de Cristal 2012.

Cele mai importante modificări pe care le aduce noul model sunt la interior – gama de motorizări a fost revizuită şi pachetul de măsuri BMW EfficientDynamics a fost extins pentru a reduce consumul (în medie cu peste 15%) şi a îmbunătăţii calităţile dinamice. De exemplu, noul BMW 730d xDrive, proaspăt prezentat în gamă, este acum cea mai eficientă limuzină de lux cu tracţiune integrală din lume, cu emisii conform normelor de măsurare europene de numai 158 g per km (cu 20g mai mic şi faţă de versiunea anterioară 730d cu tracţiune spate). În acelaşi timp modelul cu tracţiune integrală realizează sprintul 0-100 km/h în 6 secunde, aceeaşi performanţă realizată înainte de versiunea 740d xDrive.

Toate modelele beneficiază de tehnologia TwinPower Turbo şi de cutia de viteze cu 8 trepte care contribuie semnificativ la performanţele dinamice excelente şi consumul redus. Suplimentar, o nouă generaţie a modului EcoPro care oferă în premieră funcţia automată de coasting (rularea la liber).

Tot la interior se remarcă noua unitate iDrive care vine cu un procesor grafic semnificativ îmbunătăţit şi o serie de funcţii noi. Printre acestea se remarcă o hartă semnificativ îmbunătăţită şi mult mai rapidă sau posibilitatea de a rula filme de pe un memory stick USB (suportă fişiere MPEG4 şi MOV). O experienţă unică este asigurată şi de sistemul de Rear Seat Entertainment, care vine cu un nou design al ecranelor din tetiere, şi de sistemul de sunet de înaltă fidelitate oferit de Bang & Olufsen, pentru prima dată disponibil pe BMW Seria 7.

La exterior se remarcă noile faruri LED adaptive cu faza scurtă integrată în inelul specific BMW pentru o apariţie deosebit de spectaculoasă.

Cel mai luxos model din gama BMW va fi disponibil începând cu un preţ de 65.250,00 Euro fără TVA pentru versiunea 730d, echipată cu un motor de şase cilindri diesel şi o putere maximă de 258 CP.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii